رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم گفت: دین اسلام پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، از جایگاه والاتری برخوردار شد و در اجتماع و صحنه بین الملل حضور پیدا کرد.

آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در جلسه طلاب و فضلای استان گلستان که در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم برگزار شد، گفت: دین اسلام پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، از جایگاه والاتری برخوردار شد و در اجتماع و صحنه بین الملل حضور پیدا کرد و تحلیل اتفاقات بین المللی امروز بدون در نظر داشتن دین، تحلیلی اشتباه است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم افزود: اگر این تفکر امام راحل که دین، حکومت کرده و بر اساس آن، انقلابی به وجود آید، نبود، واقعا دنیا چه وضعیتی داشت؟ اگر دین نبود، امروز سلطه کفار بر همه کشور‌های اسلامی قطعی بود و کشوری پیدا نمی‌شد که مسلمانی زندگی کرده و کفار بر او سلطه نداشته باشند.

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: حکومت جزئی از اجزاء دین نیست بلکه حکومت عین دین و جوهر دین است و امام خمینی (ره) ثابت کرد که تمام انبیاء برای حکومت آمدند و امروز ۴۵ سال از انقلاب می‌گذرد و دین در صحنه است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) گفت: امروز ادعا‌هایی به نام دین به میدان آمده و برخی از افراد قصد دارند دین را از صحنه خارج نمایند که باید مراقب این خطرات بود.

آیت الله فاضل لنکرانی افزود: دشمن با حکومت، قدرت موشکی و اتمی و ... ما مشکل ندارد، بلکه مشکل آنان با دین ماست و می‌گویند حرفی از «الله ولی الذین آمنوا» نزنید.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم با اشاره به اینکه انسان باید حداقل ۵۰ سال در فهم دین اسلام تلاش کند تا به حقیقت آن برسد، بیان کرد: امام راحل این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران را با اجتهاد شخصی خود به وجود نیاورد؛ بلکه بر اساس یک امر روشن دینی این نظام را ایجاد نموده و آیات بسیاری پیرامون آن وجود دارد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم تصریح کرد: اسلام یعنی حکومت و حکومت نیازمند انتخابات است؛ پس اگر اسلام را به درستی بشناسیم، در لزوم شرکت در انتخابات شک نخواهیم کرد؛ چون انتخابات از لوازم حکومت بوده و اسلام همان حکومت است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) بیان کرد: باور به نظام، موجب استمرار این نظام خواهد شد و رسیدن به باور، نیازمند شناخت درست از اسلام می‌باشد.

آیت الله فاضل لنکرانی با اشاره به اینکه باید مردم را به سمت دین داری واقعی سوق داد و رسانه‌ها باید در این عرصه تلاش زیادی داشته باشند، گفت: باید اعتقادات مردم به خدا و توحید را تقویت کرد که اگر قوی شود، اخلاق و تهذیب نفس به دنبال آن خواهد آمد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم تصریح کرد: طلاب و فضلا عمیق‌تر درس خوانده و نباید فقط به برنامه‌های درسی متعارف حوزه اکتفا نمایند؛ حال که در حوزه حضور داریم، باید به دنبال عمق مسائل اسلام باشیم که اگر در این مسیر حرکت نکنیم، واقعا حیف است.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم بیان کرد: طلبه باید به این مسئله فکر کند که در تقویت مسائل دینی جامعه چه کاری می‌تواند انجام دهد که برای تحقق این مسئله، باید مایه علمی خود را قوی نماید؛ اگر فهم خوبی از دین نداشته باشیم، در تمام امور با مشکل مواجه خواهیم شد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) عنوان کرد: وقتی فهم مناسبی از دین نداریم، این مطلب از دهان ما خارج می‌شود که چه نیازی به شرکت در انتخابات هست و در اصل آن شک می‌کنیم.

همچنین در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام شاهرودی، مسئول شورای هماهنگی تبلیغی استان گلستان نیز به بیان نکاتی پیرامون مسائل تبلیغی استان پرداخت.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.