یاسین کیخا اظهار داشت: به دنبال این هستیم که نخبگان در بخش دولتی و خصوصی وارد شده تا بتوانند در جامعه امروز اثرگذار شوند.
کیخا افزود: اگر ظرفیت شرکتهایی که متقاضی نخبگان هستند اعلام شود بنیاد نخبگان آمادگی این را دارد که بهمرسانی بین بنیاد نخبگان و شرکتهای خصوصی را انجام دهد.
وی با اشاره به مهاجرت نخبگان افزود: جامعه همیشه به این مسئله حساسیت نشان داده ولی چرخش نخبگان در همه دنیا مرسوم بوده و افراد میتوانند به خارج از کشور بروند و توانمند شوند سپس با مهارتهای سطح بالاتر و اطلاعات بیشتر به کشور خود بازگردند.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان کشور اضافه کرد: مهاجرت به خودی خود بد نیست و مقام معظم رهبری در این ارتباط دو ماموریت را به بنیاد محول کرده است. یکی از این ماموریتها ایجاد فرصت تحقیقات مداوم و دیگری اشتغال است.
کیخا با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۸۰ نفر از نخبگان کشور به عنوان هیئت علمی جذب دانشگاهها شدهاند، گفت: در فراخوان سوم جذب، حدود ۳ هزار کد شغل اعلام شد که ۳۷ هزار نفر شرکت کردند و حدود ۹ هزار نفر شرایط اولیه شرکت در مرحله انتخاباتی را کسب کردند.
وی بیان کرد: بنیاد نخبگان میتواند طرحها و ایدههای نخبگانی که تمایل به بیان و ارائه طرحهایشان دارند را به گوش مسئولان برساند.
کیخا با اشاره به اینکه ساختار جدیدی در بنیاد نخبگان کنار معاونت علمی ایجاد شده است، اضافه کرد: این ساختار چگالی نخبگانی و خبرگانی بالایی دارد و این فرصت را به مسئولان میدهد تا نیازهای نخبگانی مجموعههای خود را از طریق این بخش برطرف کنند.