مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سطح زیر کشت علوفه در دیم‌زار‌های استان در سومین سال متوالی اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها سه برابر شده است.

مهدیه فلاح مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سطح زیر کشت محصولات علوفه‌ای از ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار در سال اول، به ۸ هزار و ۱۸۶ هکتار در سال زراعی جاری افزایش یافته و علوفه‌های دیم همراه با محصولات خلر، ماشک، اسپرس و سایر انواع حبوبات کشت شده است.

وی اضافه کرد: تغییر اقلیم، کاهش منابع آبی و خشکی زمین‌های زراعی را در پی داشته و تولید محصولات کشاورزی از جمله علوفه را تحت تاثیر قرار داده و در این راستا تولید لگوم‌های علوفه‌ای در اراضی دیم گامی موثر در تامین علوفه برای دام و طیور است.

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: وجود زمین‌های آیش در استان گزینه مناسبی برای کشت لگوم‌های علوفه‌ای یکساله و استفاده از آب سبز و تولید علوفه قابل توجه در اوایل بهار است.

فلاح افزود: در صورتی که از هر هکتار حداقل سه تن علوفه خشک برداشت شود مقدار قابل توجهی علوفه با کیفیت در استان تولید می‌شود.

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی ادامه داد: علوفه‌های دیم از جمله محصولات کم هزینه، کم آب بر و پربازده محسوب می‌شود و در سال‌هایی که با چالش کم آبی رو به رو هستیم در مدیریت مصرف آب کشاورزی نقش بسزایی ایفا می‌کند و باعث بهبود تناوب زراعی می‌شود.

فلاح با اشاره به ضرورت ارتقای بهره‌وری و کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی، تصریح کرد: تلاش داریم تا با نتایج و یافته‌های مربوط به این نوع کشت ها، کشت گیاهان علوفه‌ای کم آب بر را جایگزین گیاهان پرآب بر کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.