مدیر جهاد کشاورزی کبودراهنگ گفت: امسال ۲ هکتار به وسعت گلستانهای گل محمدی شهرستان افزوده شده و هم اکنون بیش از ۲۲ هکتار گل محمدی بارور در شهرستان کبودراهنگ وجود دارد.
علی سرخوش افزود: گیاه گل محمدی یکی از گیاهان کم آب بر و مناسب مناطق کم آب مثل شهرستان کبودراهنگ است
و در سال ۳ تا ۴ نوبت آبدهی قطرهای انجام میشود و مابقی نیاز آب خود را از آب باران تغذیه میکند.
او همچنین گفت: برداشت صبحگاهی محصول، با استشمام عطر گل محمدی لذت خاصی داره و در برداشت هر هکتار باغ گل محمدی برای حدود ۱۰ نفر شغل فصلی ایجاد میشود.
مدیر جهاد کشاورزی کبودراهنگ گفت: محصول گل محمدی به صورت گلبرگ و غنچه از سطح مزارع برداشت میشود و برای گلاب گیری و اسانس دهی به غذا و گلبرگ خشک شده آن برای طعم دهی در چای، دوغ، ماست و غذا استفاده میشود.
علی سرخوش با اشاره به اینکه در نیروگاه شهید مفتح هم در راستای مسئولیت اجتماعی ۴ هکتار گل محمدی کشت شده است، افزود: گل محمدی برداشت شده از نیروگاه گلاب گیری و روزانه ۳۰۰ بطری گلاب بین کارکنان نیروگاه توزیع میشود.
او همچنین با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی از گلستانهای شهرستان کبودراهنگ تا اواخر خرداد ادامه دارد، پیش بینی کرد: امسال از سطح گلستانهای شهرستان کبودراهنگ بیش از ۵۰ تن گل محمدیتر برداشت شود.
به گفته کشاورزان نبود صنایع فرآوری مهمترین مشکل کشاورزان گل کار شهرستان است که مجبور هستند محصول تولیدی را به قیمت پایین به دلالان بفروشند تا برای گلاب گیری به کاشان ارسال شود.