لطفی افزود: در هر هکتار از گلستانهای شهرستان رزن میانگین ۵ تن گل برداشت میشود.
او تاکید کرد: گرفتن مجوز فراوری گل محمدی هم به مشکل تولید کنندگان تبدیل شده است و روند برداشت گل محمدی از اواسط اردیبهشت آغاز و تا اواسط خرداد ادامه خواهد داشت.
شمیم عطر گل محمدی در طبیعت رزن طنین انداز شده است و این روزها کشاورزان رزنی مشغول برداشت گل محمدی از گلستانهای خود هستند.
سازگاری با محیط، کم آب بودن، درآمد بالا و ایجاد اشتغال از ویژگیهای کشت این محصول است.
در شهرستان رزن همزمان با برداشت گل محمدی گلاب گیری نیز انجام میشود.