در این مراسم که در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد، جدیدترین یافتههای تحقیقاتی گندم، جو و کاملینا به کشاورزان و بهره برداران ارائه شد.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان گفت: در این مراسم ضمن آشنایی کشاورزان با دستاوردهای این مرکز، آخرین یافتههای تحقیقاتی غلات در بخشهای مختلف با روشهای نوین مبارزه با آفات، مهار بیماری و علفهای هرز و ارقام جدید گندم و جو به بهره برداران ارائه شد.
یوسفی افزود: همچنین محققان به خصوصیات ارقام امید بخش گندم و جو و مسائل مربوط به تغذیه گندم و جو پرداختند.
او افزایش بهره وری، صرفه جویی در مصرف آب، مقاوم به تنشهای محیطی و متحمل به تنشهای خشکی و کم آبی را از خصلتهای این ارقام عنوان کرد و کشاورزان میتوانند این یافتههای تحقیقاتی را در مزرعه خود استفاده کنند.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: این مرکز توانسته طی چند سال اخیر بیش از ۱۷ رقم گندم و جو و چهار رقم کاملیا به کشاورزان معرفی کند که در صورت رعایت توصیههای فنی هر کدام از ارقام موجب افزایش عملکرد در واحد سطح میشود.