سیده مریم حسینی با اشاره به اینکه سیاستگذاری انجام شده در سال ۱۴۰۳ از سوی شورای شهر شیراز مبتنی برمرمت ۵۰۰ واحد مسکونی محرومین با تامین اعتبار از سوی شهرداری شیراز و مشارکت گروههای جهادی وابسته به قرارگاه احمدبن موسی سپاه استان فارس بوده است، گفت: بر اساس شیوهنامه ارائه شده سهم هر دستگاه اجرایی و خدمات رسان تعیین شده که با تعامل فرمانداری شهرستان شیراز هماهنگیهای بین بخشی قوام لازم را پیدا خواهند کرد.
او با بیان این مطلب که از فرماندار محترم شیراز خواسته شده است تا نسبت به تبیین وظایف دستگاههای مشارکت کننده در این پروژه جهادی اقدام کند، افزود: در دومین جلسه رسمی کار در قرارگاه محرومیتزدایی شهرداری شیراز با حضور فرماندار شهرستان شیراز، رئیس شورای شهر شیراز، شهردار این کلانشهر، فرمانده قرارگاه احمدبن موسی سپاه فجر استان فارس و دبیری سروان خانی مظفری؛ معاون محرومیت زدایی احمد ابن موسی شیراز برگزار شد مقرر شد نسبت به تبیین فعالیتهای هر بخش در راستای رفع خلاءهای موجود فی مابین مردم و مسوولین و اطلاع رسانی به هنگام درخصوص فعالیتهای انجام شده و در حال انجام اقدام شود.
حسینی گفت: در راستای محرومیتزدایی در سطح شهر شیراز باید به صورت متمرکز اقدام و ضعفهای مدیریتی و نیز بیعدالتیهای احتمالی را شناسایی کرده و روند اصلاح مطلوب را درپیش بگیریم.
به گفته او، واکاوی اینکه چرا محرومیت در یک منطقه متمرکز شده است یک الزام برای برنامه ریزیهای بهتر و موثرتر خواهد بود.
این عضو شورای اسلامی شیراز افزود: محرومیتزدایی باید در یک قالب هدفمند با شناخت از منابع و گروههای خدماترسان، آسیب شناسی شود و مورد مطالبه قرار گیرد تا در جلسات کمیته محرومیت زدایی که هر هفته برگزار میشود، معایب کار از جمله مواردی که شهرداری شیراز به صورت قانونی نمیتواند مستقیما ورود داشته باشد مطرح و مورد تبادل نظر قرار گیرد.
حسینی با اشاره به خاتمه مرحله نخست مرمت ۵۰۰ واحد از منازل محرومین، از اجرای مرحله دوم این طرح خبر داد و افزود: در مرحله دوم در سال جاری ۵۰۰ واحد مسکونی نیازمند مرمت ویژه محرومین با سیاست گذاری شورای شهر و تامین اعتبارات شهرداری شیراز به اجرا درخواهد آمد و طی آن نیاز است به تبیین سیاستهای اجرایی این طرح پرداخته شود تا دستگاههای اجرایی مرتبط، ضمن شناخت وظایف مربوطه استانداردهای اجرایی را نیز رعایت کنند تا طرح موصوف از بازدهی مناسبی برخوردار و در مدت زمان تعیین شده خاتمه یابد.
او همچنین از مرمت حدود ۳۰۰ واحد مسکونی معرفی شده از سوی کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان فارس خبر داد و اضافه کرد: این تعداد واحد مسکونی محرومین در صف مرمت کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز قرار خواهند گرفت.
رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز همچنین از نیاز به بازسازی و مرمت واحد مسکونی والدین کهنسال یک شهید گرانقدر در شیراز خبر داد که اینک در خانه فرزند ارشد خود سکونت دارند و به دلیل میراثی بودن این خانه امکان مرمت آن از سوی شهرداری وجود ندارد.
او افزود: فرماندار شهرستان شیراز اعلام کرد که با تعامل اداره کل بنیاد شهید استان یک واحد مسکونی استیجاری و در صورت امکان تملک یک واحد مسکونی مشروط اقدام شود تا زمینه نگهداری و مراقبت از والدین شهدا تا زمانیکه در قید حیات هستند فراهم شود و در خاتمه واحد خریداری شده به تملک بنیاد شهید در آید.
به گفته این نماینده در شورای اسلامی شهر شیراز بحث توانمند سازی زنان سرپرست خانوارکه مصوبه شورای اسلامی شهر است در هر منطقه شهری مطرح و مقرر شده است نسبت به مهارت آموزی زنان سرپرست خانوار اقدام شده و زمینه اشتغال پایدار و درآمدزایی این طیف را فراهم آورند.
همچنین در این رابطه سپاه فجر مکانی را در حال ساخت دارد که برای تکمیل ساخت آن نیاز است شهرداری شیراز اعتباری برای تکمیل این کارگاه اختصاص دهد.
او در خاتمه یادآور شد: به نظر میآید برخی دستگاههای خدمات رسان، استانداردهای لازم در جهت خدمت رسانی به مردم را ندارند، یا از این استانداردها بیاطلاع هستند و باید فرماندار نسبت به تذکر به انجام وظایف و نیز نظارت بر شرح وظایف دستگاههای متولی و به روزرسانی خدمات در حوزه محرومیت زدایی اقدام کند.