فریدون محمدپور مدیر شرکت توزیع برق سردشت گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و کوهستانی و جنگلی بودن بیشتر مسیرها در شهرستان سردشت تیرهای چوبی در شبکههای برق روستایی و حومه این شهرستان با توجه به سبکی آن نسبت به پایههای بتونی و سهولت حمل و نصب و سرعت عمل بیشتر در مسیرهایی که امکان حمل تیر بتونی نیست، بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: با توجه به دسترسی سخت در این مسیرها همکاران مدیریت توزیع برق این شهرستان بارها با پای پیاده و بدون استفاده از جرثقیل این تیرها را حمل و در محل مورد نظر نصب نموده اند.
محمدپور اضافه کرد: آسیبهای ناشی از مزاحمت حیوانات همواره یکی از عمدهترین دلایل آسیب به تیرهای چوبی در این مناطق است که طبق گزارشها و بازدیدهای صورت گرفته از گردنه زمزیران و با توجه به اینکه این مناطق زیست بوم حیواناتی مانند گراز و دارکوب است، برخی از تیرهای چوبی دچار آسیبهایی شده بود که با توجه به این آسیبها خطر سقوط در این تیرها وجود داشت.
وی افزود: همکاران مدیریت توزیع برق سردشت به منظور مقاومسازی شبکه و پیشگیری از بروزحوادث احتمالی و در نهایت بهبود ارائه خدمات ضمن شناسایی نواحی با تیرهای چوبی آسیب دیده و در معرض سقوط، با حضور به موقع عملیات تعویض تعدادی از این تیرهای چوبی شناسایی شده را در مسیر گردنه زمزیران در کوتاهترین زمان ممکن انجام دادند.