بهمن جعفری با اشاره به واحدهای صنعتی ظرفیت پایین در لرستان، اظهار کرد: فولاد خرمآباد سال گذشته بالغبر ۲۰۰ هزار تن ورقهای فولادی باضخامت و بالا را تولید کرد.
وی بیان کرد: این واحد نیز در شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد مستقر و در حال حاضر ۱۵۰ نفر در این واحد صنعتی مشغول فعالیت است.
این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین مجموعه نوشیدنی مینو در شهرستان خرمآباد قبلاً یک محصول را تولید میکرد ولی هماکنون با حمایتهای صورت گرفته و پشتیبانیهای دولت و سرمایهگذار خوبی که این مجموعه دارد ۱۲ محصول تولید میکند و سرمایهگذاری جدید را شروع کرده است.
مدیرکل صمت لرستان اضافه کرد: صنایع غذایی گهر دورود طی یک دهه تعطیل بود که این مجموعه نیز توسط یک از بانکهای عامل به هلدینگی واگذار شده و فاز اول آن در زمینه آب معدنی فعال بوده و سرمایهگذاریهای جدید در فازهای بعدی با ظرفیت کامل و استفاده از تجهیزات جدید و بهینه صورت گرفته است.
جعفری بیان کرد: در همین دولت نیز سرمایهگذاریهای جدید در استان شکل گرفت که عمدتاً در صنایع معدنی هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر در شهرستان پلدختر یکی از پروژههای خوبی که در دست اقدام بوده و تا دو ماه آینده نیز به بهرهبرداری خواهد رسید آهگ صنعتی هیدراته بوده که توسط ایمیدرو در حال اجرا است.
وی ادامه داد: این مجموعه بهصورت صد در صد دولتی با حجم سرمایهگذاری ۷۰۰ میلیارد تومان دومین طرح صنعتی استان به شمار میآید و استان را تبدیل به یکی از قطبهای تولید آهک هیدراته صنعتی خواهد کرد.
مدیرکل صمت لرستان تصریح کرد: در راستای فراوری و ایجاد ارزشافزوده صنایع فروسیلیس در شهرستانهای بروجرد، ازنا و الیگودرز در حال اجرا است.
جعفری اظهار کرد: یکی از مواد معدنی استان سیلیس است و در صورتی که این ماده معدنی فرآوری شود و تبدیل به فروسیلیس شود در صنعت فولاد کاربرد داشته و این محصول رویکرد صادرات نیز خواهد داشت.