بر اساس آخرین گزارش مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی (مهر ۱۴۰۲) تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ ورودی سدها در این بازه زمانی به ۳۵.۶۸ میلیارد مترمکعب رسیده و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته این شاخص معادل ۳۳.۶۲ میلیارد مترمکعب بود. این آمار افزایش ۶ درصدی ورود آب به سدها را نشان میدهد.
از طرفی میزان خروجی سدها نیز با هدف تامین مصارف در بخشهای مختلف از جمله شرب و کشاورزی نسبت به سال آبی گذشته افزایش ۱۰ درصدی داشته و از ۲۰.۸۳ میلیارد مترمکعب به ۲۲.۸۶ میلیارد مترمکعب رسیده است.
در مجموع در آمار ثبت شده منتهی به ۱۲ اردیبهشت، موجودی سدها در سال آبی جاری به ۳۵ میلیارد مترمکعب رسیده که در مقایسه با سال گذشته که موجودی ۳۲.۳۹ میلیون مترمکعبی ثبت شده بود ۸ درصد افزایش را نشان میدهد. به طور کلی پرشدگی سدهای کشور به ۶۷ درصد رسیده است.
در ادامه موجودی سدهای مهم کشور به تفکیک استان آورده شده که ۷ سد کشور به پرشدگی ۱۰۰ درصدی رسیده اند. سدهای دز در خوزستان، ارس در آذربایجان شرقی، سد ایلام در استان ایلام، خیرآباد در سیستان و بلوچستان، آزاد و قشلاق در کردستان و کوثر در کهگیلویه و بویراحمد پرشدگی ۱۰۰ درصدی دارند. مجموع ۵ سد استان تهران نیز با موجودی ۶۴۳ میلیون مترمکعبی به پرشدگی ۳۴ درصدی رسیده اند که ۱۲ درصد افزایش را نسبت به سال گذشته نشان میدهد.
از اول مهر ۱۴۰۲ تا ۱۲ خرداد نیز ارتفاع کل ریزشهای جوی کشور معادل ۲۳۹.۳ میلیمتر بوده که این میزان بارندگی نسبت به دورههای ۵۵ ساله درازمدت با متوسط ۲۳۲.۳ میلیمتر ۳ درصد افزایش داشته و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته که ۱۹۹.۵ میلیمتر بارندگی ثبت شده بود، ۲۰ درصد افزایش را نشان میدهد. در ادامه نیز میزان بارندگیها به تفکیک استانها قابل مشاهده است.