رئیس اداره شیلات خاش گفت: نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی، در این شهرستان برگزار شد.

آرمان شهنوازی رئیس اداره شیلات خاش   گفت: بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سازمان شیلات ایران مبنی بر توسعه و گسترش فرهنگ مصرف آبزیان در کشور و افزایش سرانه مصرف آبزیان، نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای محلی با ماهی، در این شهرستان برگزار شد.

آرمان شهنوازی  اظهار کرد: در همین راستا با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، در خلال برگزاری جشنواره، اطعام دانش آموزان ایتام زیرپوشش این نهاد نیز با انواع غذاهای طبخ شده با استفاده از ماهیان پرورشی موجود در شهرستان و همچنین ماهیان دریایی، صورت گرفت تا این جشنواره علاوه بر فرهنگ سازی، جنبه معنوی هم داشته باشد.

علیرضا ریگی رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان خاشنیز گفت: با همکاری اداره شیلات شهرستان برای حدود ۱۰۰ دانش آموز ایتام ساکن در خوابگاه شبانه روزی، غذا تهیه شد و این دانش آموزان در کنار مسوولان پذیرایی شدند که موجب افزایش انگیزه و خوشحالی آنان بویژه در ایام امتحانات نهایی شد.

در این جشنواره ۲۸ نفر در این رویداد شرکت کردند که انواع غذاهای مختلف همچون قلیه ماهی، کتلت ماهی، سبزی پلو با ماهی، ماهی شکم‌پُر، پیراشکی ماهی، هواری ماهی و ماهی سوخاری را پخت کردند.

پس از داوری این جشنواره، از نفرات اول تا سوم برگزیده با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.

برچسب ها: آبزیان ، شیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.