سهرابی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه سفر خبرنگاران رسانهها و پایگاههای خبری کشور از تهران و بازدید از فرآیند تولید نان کامل گفت: اولویت مجوز با نانوایی تولید کننده نان کامل است و نهضت نان کامل باید ملی شود.
استاندار مرکزی هم با بیان اینکه استان مرکزی الگویی برای توسعه نان کامل است افزود: اکنون بیش از هفت درصد نانواییهای استان نان کامل تولید میکنند و سعی ما برای افزایش تقاضا و افزایش نانواییهای نان کامل است.
مخلص الائمه با اشاره به اینکه غفلتی که در زمینه توسعه نان سفید انجام شده باید جبران شود ادامه داد: امروز باید تلاش شود تا به تغذیه سالم گذشته برگردیم.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: توجه به کیفیت نان کامل از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر مورد بیتوجهی قرار گیرد، میتواند به اهداف طرح آسیب وارد کند.
در گردش دو روزۀ خبرنگاران رسانههای پایتخت، این خبرنگاران از کارخانه تولید آرد کامل در آشتیان، کارخانه کمباین سازی اراک و چند نانوایی تولید نان کامل بازدید و با جزئیات این غذای کامل آشنا شدند.