خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: در فروردین امسال ۴ میلیون و ۹۱۲ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای تولیدی انجام شد که در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال حدود ۱۱ درصد افزایش داشت.
وی اضافه کرد: در تامین گوشت مرغ مصرفی مردم هیچ گونه مشکل یا کمبودی در سطح بازار استان وجود ندارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی ادامه داد: رتبه سوم کشوری در این زمینه با تولید سالانه بیش از ۱۱۳ میلیون قطعه جوجه یکروزه در واحدهای مادری به این استان تعلق دارد.
شهبازی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ جوجهریزی در واحدهای مادری استان به ۴۷ میلیون و۷۰۰ هزار قطعه بود که در سال ۱۴۰۲ این میزان جوجهریزی به ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه معادل ۲۲ درصد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، آذربایجانغربی با تولید ۱۰۸ هزار تن گوشت مرغ به رتبه ۷ کشوری ارتقا پیدا کرد، اظهار کرد: تولید گوشت روزانه استان بیش از ۳۰۰ تن بود.
وی بیان کرد: حداکثر نیاز استان بین ۲۶۰ تا۲۷۰ تن متغیر بوده و مازاد گوشت تولیدی به استانهای دیگر و کشور عراق صادر میشود.