بهزاد محمدیخلفلو گفت: از این تعداد امسال ۸۸ کلاس درس کلنگزنی و عملیات اجرایی آن شروع شده و امیدواریم در مدت ۲ سال این پروژه به شکل کامل اجرایی و عملیاتی شود.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل به برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسهساز در ۲۷ اردیبهشت ماه اشاره کرد و افزود: این جشنواره با حضور خیران داخلی و خارجی و مسئولان استانی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد تا ما از ظرفیت خیران و گروههای مختلف متمول جامعه برای رفع کمبود فضاهای آموزشی استفاده کنیم.
او تصریح کرد: در همایش امسال علاوه بر خیران مدرسهساز، از ظرفیت کارخانهداران بزرگ، مدیران بانکهای عامل، واحدهای تولیدی و صنعتی، جامعه مهندسان، پزشکان، بازرگانان و سایر متمولان جامعه دعوت کردیم تا در امر مدرسهسازی به اشکال مختلف از ساخت متری واحدهای آموزشی تا تجهیز مدارس و خرید امکانات مورد نیاز دانش آموزان مشارکت داشته باشند.
محمدیخلفلو افزود: با توجه به بالا بودن هزینه ساخت مدرسه ما حتی آمادگی داریم به صورت هزینه ساخت یک متر مربع مبالغی را از این گروههای توانمند مالی جامعه دریافت کنیم تا بر اساس سیاستهای دولت سیزدهم زمینه برای احداث پروژههای مشارکتی و همچنین تکمیل طرحهای نیمهتمام نیز فراهم آید.
او به پایین بودن سرانه فضای آموزشی در پنج نقطه استان اشاره کرد و گفت: با اعتبارات دولتی نمیتوان این نقص را برطرف کرد بلکه سعی بر این است تا از ظرفیت خیران و گروههای متمول جامعه بیشتر استفاده شود.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل به جهش چهار برابری اعتبارات استانی در حوزه نوسازی مدارس در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: با اهتمام استاندار اردبیل پنج مدرسه ۱۵ کلاسه کلنگزنی شده و قرار است پنج مدرسه دیگر نیز در آینده کلنگزنی شود.
محمدیخلفلو رویکرد استان را احداث ۲ هزار کلاس درس در مدت چهار سال اعلام کرد و گفت: این واحدهای آموزشی در قالب مجتمعهای آموزشی احداث میشود که ۵۰۰ کلاس درس به همت خیران، ۵۰۰ کلاس درس با تأمین اعتباری ملی و استانی و یکهزار کلاس درس نیز از محل مولدسازی اجرایی و عملیاتی خواهد شد.
او به ساخت ۴۰۰ کلاس درس نیز به همت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در استان اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: عملیات احداث ۸۸ کلاس درس شروع شده و امیدواریم به سرعت شاهد بهرهبرداری از آن باشیم.