محمود رشیدیاقدم مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه گفت : یکی از مهمترین اقداماتی که هماکنون توسط وزارت اقتصاد در حال انجام است موضوع تبدیل مجوزهای کسب و کار کاغذی به الکترونیک و دریافت کد یکتا است که در صورت عدم دریافت مجوز الکترونیک توسط اصناف و سایر واحدهای صنفی تا پایان اردیبهشتماه پروانه آنها باطل میشود.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: اصناف و واحدهای صنفی باید تا پایان اردیبهشتماه نسبت به دریافت پروانه کسب و کار الکترونیک خود اقدام کنند، اما در غیر این صورت نمیتوانند از تسهیلات دولتی بهرهمند شوند.
رشیدیاقدم تصریح کرد: صاحبان کسب و کار و اصناف کرمانشاهی میتوانند با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوزها در کمتر از سه دقیقه با وارد کردن کد ملی، کد پستی و شماره پروانه خود برای دریافت پروانه الکترونیک اقدام کنند و یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان این فرآیند را انجام دهند.
وی با اشاره به راهاندازی سامانه درگاه ملی مجوزها ادامه داد: یکی از کارهای بسیار مهم دولت سیزدهم راهاندازی درگاه ملی مجوزها است که در گذشته اگر فردی متقاضی دریافت پروانه کسب و کار بود باید مراحل اداری را برای دریافت پروانه طی میکرد و به نوعی به کفش آهنین نیاز بود، اما اکنون این روند اصلاح شده و هزینه صدور مجوز نیز اندک است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه افزود: سامانه درگاه ملی مجوزها با اطلاعات کافی، به صورت شفاف نسبت به صدور مجوزها اقدام میکند و یکی از مهمترین مزایای این طرح کوتاه شدن زمان صدور مجوز کسب و کار است.
رشیدیاقدم بیان کرد: سامانه درگاه ملی مجوزها به بهبود فضای کسب و کار کمک شایانی میکند و نظارت پیشینی را به پسینی تبدیل میکند و صدور مجوز تنها به درگاه ملی مجوزها واگذار شده و صدور پروانه کاغذی خلاف قانون است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی میشوند.
وی ادامه داد: در مجموع تاکنون ۸۹ هزار و ۷۲ درخواست در درگاه ملی مجوزهای مربوط به استان کرمانشاه ثبت شده که ۵۶ هزار و ۴۴۲ مورد آن صادر شده و ۲۶ هزار و ۴۳۳ مورد رد شده و ۶ هزار و ۲۰۴ درخواست نیز در دست اقدام است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: ۹۰ درصد مجوزهای کسب و کار در کمتر از سه روز صادر میشود، اما مجوزهایی که نیازمند استعلام و بازرسی چند دستگاه اجرایی است هفت روز زمان میبرد .