محمدی مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه گفت: در گام بعدی باید مجوز سازمان غذا و دارو کشور اخذ شود و تا زمانی که چنین مجوزی را نداشته باشیم، هیچ شرکتی نمیتواند به داروخانه هلال احمر دارو بدهد.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیز باید پیگیریهایی برای اخذ مجوز سازمان غذا و دارو کشور انجام دهد، اما متاسفانه گویا تمایلی به پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر ندارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه یادآور شد: اگر دانشگاه علوم پزشکی بخواهد و با جدیت پیگیری کند، این مجوز از سوی سازمان غذا و دارو اخذ میشود.
محمدی با بیان اینکه کرمانشاه همچنان تنها مرکز استانی در کشور است که داروخانه هلال احمر ندارد، افزود: در حال حاضر ۳۸ داروخانه هلال احمر در کشور فعالیت دارند و برخی استانها حتی چند داروخانه دارند.
وی احداث داروخانه هلال احمر را حق مردم کرمانشاه دانست و این امر را برای تامین داروهای تک نسخهای و کمیاب خصوصا برای بیماران خاص و صعبالعلاج از جمله بیماران سرطانی بسیار مهم دانست و اظهار کرد: همین حالا نیز هلال احمر برای دارو بیماران نیازمند کمکهایی ارائه میدهد و چه بهتر است که این کمکها از طریق داروخانه هلال احمر ساماندهی شود تا بتوان برخی داروهای بیماران نیازمند را رایگان در اختیار آنها قرار داد .