معاون فرهنگی شهردار اصفهان در نشست خبری هفته فرهنگی اصفهان که در شبستان مسجد شیخ لطف الله برگزار شد گفت: این برنامه ها در بخشهای هنری، ادبی، فرهنگی و ورزشی شامل ۳۵۰ برنامه در مناطق و ۷۰ برنامه شهری با هزینه حدود ۱۰۰ میلیارد ریال تدارک دیده شده است.
کمال حیدری با بیان اینکه محور برنامههای هفته فرهنگی نکوداشت و معرفی چهرههای فاخر و فرهیخته اصفهان است افزود: اصفهان پایتخت ورزشهای زورخانهای است و برنامهای با همین محور در میدان نقش جهان با دعوت از سفیران چند کشور برگزار خواهد شد.
او با بیان اینکه هفته فرهنگی اصفهان جلوه گاه ظرفیتها و دستاوردهای این دیار است، گفت: برنامههای نکوداشت این هفته مبتنی بر هویت، شناسنامه و فرهنگ بومی اصفهان است.
معاون فرهنگی شهردار اصفهان افزود: محلهمحوری و مشارکت مردمی در طراحی و اجرای برنامهها از دیگر رویکردهای مهم هفته فرهنگی اصفهان است.
وی خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب، اصفهان را شهری زنده نامیدهاند که تعبیری بسیار ارزنده و مناسب است؛ از این رو تلاش شده تا برنامههای هفته فرهنگی اصفهان متناسب با این تعبیر باشد و شور و سرزندگی را به شهروندان هدیه کند.
در پایان این نشست خبری جورچین پوستر هفته فرهنگی اصفهان با مشارکت مهمانان برنامه تکمیل و از آن رونمایی شد.
هفته فرهنگی اصفهان هر سال از سوم تا نهم اردیبهشت مقارن با تولد شیخ بهایی برگزار میشود؛ شعار این هفته امسال (اصفهان؛ شهر زنده، شهر زندگی) است.
طرح نامگذاری هفته اصفهان آبان ۱۳۸۴ در جلسه علنی شورای اسلامی این شهر به تصویب رسید.
شیخ بهاالدین محمد العاملی مشهور به شیخ بهایی یکی از چهرههای ملی و بین المللی است، او علاوه بر علوم شرعی در ریاضیات، فیزیک، هندسه، مکانیک و نجوم هم تبحر داشت.
شیخ بهایی در سال ۱۰۳۰ هجری قمری در اصفهان رحلت کرد و بنا به وصیتش در مشهد مقدس به خاک سپرده شد.