ابوالفضل احمدزاده با بیان اینکه نباید حساسیتها تنها در حوزه بهداشت و درمان، تختهای بستری و بیمارستانها باشد و باید سایر حوزهها را رصد کرد، گفت: کمیته استانی صیانت از سلامت امنیت غذایی مردم در این دوره احیا شد و از سال ۱۴۰۱ هر دو ماه یک بار این کمیته با دعوت از تمامی ارگانها و نهادهای مسئول برگزار میشود که مصوباتی دارد و در حوزه اجرا خود را نشان داده است.
احمدزاده تاکید کرد: در این راستا گزارشهای ارائه شده از بیمارستانها مثبت بوده و حدود ۸۰ درصد مصوبات اجرایی شده است.
وی افزود: در حوزه مخابرات به هیچ عنوان عملکرد قابل قبول نیست، در حوزه مرتبط با شهرداریها هم همینطور در این زمینه علیه شهرداری کنارک پس از ۶ ماه که هیچگونه عملکرد مثبتی نداشته اعلام جرم کردهایم، همچنین حدود چهار ماه هست علیه شهردار زاهدان نیز اعلام جرم صورت گرفته است.
سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان ادامه داد: حوزه امنیت قضایی در سیستان و بلوچستان ارتقای بسیار مناسبی پیدا کرد، نه تنها در زاهدان بلکه در حوزه دانشگاههای علوم پزشکی زابل، چابهار و ایرانشهر هم این اتفاق رخ داده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲۸ بازدید مشترک با محوریت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در قرارگاه صیانت از سلامت مردم انجام شد، گفت: این بازدیدها منجر به تشکیل ۴۶ پرونده کیفری برای اصناف متخلف شد.
احمدزاده با بیان اینکه مردم زاهدان در سه سال گذشته مطالبهگر شدهاند، گفت: بهترین مطالبهگری در چارچوب موازین قانونی رخ میدهد و دستگاه قضا این مطالبهگری را به رسمیت میشناسد.
وی ادامه داد: ۴ خواسته از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان داریم، اول اینکه در حوزه سلامت دهان و دندان با توجه به اینکه هزینهها هنگفت است و از توان مردم عادی خارج، پیشنهاد میشود دانشکده دندانپزشکی فعالیتها و خدماتی که ارائه میدهد را نظارت و احیا کنند.
سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان استفاده از ظرفیت پساب دانشگاه برای سرسبزی محیط را درخواست دوم دانست و گفت: اعلام آمادگی برای برگزاری کارگاهها جهت آشنایی مردم با مباحث حقوق عامه و پیگیری مصوبه کارگروه حقوق عامه مبنی بر اینکه ۱۰ درصد ظرفیت بیمارستانها برای بیماران روانی اختصاص یابد را از دیگر خواستههای خود عنوان کرد.