تارنمای الجزیره ارقامی را ارائه کرد که نشان دهنده میزان ویرانیهای وارده بر غزه در نتیجه جنگ و نسل کشی است که رژیم صهیونیستی برای هفتمین ماه متوالی علیه باریکه محاصره شده به راه انداخته است.
و این در حالی است که تعداد شهدای فلسطینی تاکنون از مرز ۳۳۰۰۰ نفر فراتر رفته است، و هزاران نفر همچنان زیر آوار مفقود هستند، زیرا هیچ فردی نتوانست اجساد آنها را پیدا کند. به نوشته این وب سایت، کودکان و زنان بیشترین تعداد شهدا را تشکیل میدهند و ارقام نشان میدهد که بیش از ۱۳۸۰۰ کودک در جنایات روزانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه شهید شده اند.
صندوق کودکان سازمان ملل متحد موسوم به یونیسف تخمین میزند که اکنون ۱۷۰۰۰ کودک فلسطینی از والدین خود جدا شده اند. تعداد مجروحان از ۷۵۸۱۵ نفر فراتر رفت و هلال احمر فلسطین میگوید حدود ۱۰۰۰ کودک یک یا هر دو پای خود را از دست داده اند.
با توجه به ادامه بمباران و محاصره که از هر سو به نوار غزه تحمیل شد، قحطی گریبان ساکنان این باریکه به ویژه در شمال را گرفت. بر اساس گزارشی که در وب سایت الجزیره منتشر شده است، حدود ۲.۲ میلیون نفر از مردم غزه با قحطی روبرو هستند. الجزیره افزود: بسیاری از نوزادان و کودکان به ویژه در شمال غزه به دلیل خشکسالی و سوء تغذیه جان خود را از دست داده اند، در حالی که اسرائیل همچنان از رسیدن تیمهای امدادی جلوگیری میکند.
هفته گذشته، رژیم صهیونیستی ۷ خارجی را که به عنوان بخشی از تیم آشپزخانه مرکزی جهانی که در مأموریتهای بشردوستانه بودند را کشت و باعث غوغای جهانی علیه نیروهای اشغالگر شد.
اسرائیل همچنین ۸۰ درصد از جمعیت غزه را مجبور به مهاجرت به جنوب کرد، یعنی حدود ۱.۹ میلیون نفر در مدارس و بیمارستانها زندگی میکنند. حدود ۱.۵ میلیون آواره در شهر رفح در نزدیکی مصر تجمع کردهاند و این رژیم هر روز اعلام میکند به این شهر حمله خواهد کرد. این درحالی است که هشدارهای بینالمللی نسبت به انجام این حمله وجود دارد.
الجزیره گزارش داد که حدود ۶۲ درصد از ساختمانهای غزه بر اثر بمباران تخریب شده است که معادل ۲۹۰۸۲۰ خانه است. بانک جهانی و سازمان ملل خسارات وارده به زیرساختهای غزه را حدود ۱۸.۵ میلیارد دلار تخمین میزنند، زیرا بمباران ۲۶ میلیون تن آوار برجای گذاشته است. اما خسارات گسترده در خان یونس در جنوب غزه بود، جایی که حملات زمینی و هوایی ارتش صهیونیستی هزاران خانه و زیرساخت را ویران کرد. صهیونیستها همچنین از هر ۱۰ مدرسه ۸ مدرسه را ویران کردند و باعث شدند بیش از ۳۲۵۰۰۰ دانش آموز دیگر قادر به ورود به مدرسه نباشند.
از سویی دیگر ارتش اشغالگر بر تخریب بیمارستانها و مراکز بهداشتی محافظت شده توسط قوانین بین المللی متمرکز و مدعی شد که حماس از آنها به عنوان ستادی برای هماهنگی عملیات خود استفاده میکند. ارقام منتشر شده، نشان میدهد که ۱۰ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان همچنان در حال خدمت هستند، اما به دلیل تعداد زیاد قربانیان و کمبود توانمندیهای انسانی و پزشکی، قادر به ارائه خدمات به همه نیستند.
رژیم صهیونیستی پس از دو هفته محاصره کامل مجتمع پزشکی الشفا را به طور کامل منهدم و ۴۰۰ غیرنظامی از جمله پزشکان و پرسنل بهداشتی را در داخل آن اعدام کرد. مراکز بهداشتی از کمبود عمده تجهیزات و دارو رنج میبرند که با توجه به ادامه بمباران ها، ویرانی ها، شیوع بیماریها، قحطی و مسدود شدن دسترسی به امدادرسانی لازم تعداد شهدا را افزایش میدهد.
به گفته منابع دولتی غزه، جنگ غزه خونینترین جنگ در تاریخ معاصر برای جامعه خبر است، کمیته حفاظت از خبرنگاران میگوید که تعداد شهدا به ۹۰ خبرنگار رسیده است اما رسانه ها آمار شهدا را حدود ۱۴۰ خبرنگار روایت می کنند.
اروپا جنایتکار از سال 1945 تاکنون عامل بی ثباتى منطقه و جهان است.
هیچ انسانی در مقابل حمله ارتش اسرائیل و با حمایت همه جانبه آمریکا و مزدورانشان به مردم غره ساکت نمینشیند.
شمار شهدای غزه به 38 هزار و 729 نفر رسید به خاطر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی اسرائیل، آمریکا، انگلیس و فرانسه است و هم ناتوانی، کوتاهی و سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی بوده است.
حماس شروع کرد.
الان کی باید جواب این سوال رو بده؟