هادی حقبین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار شهری باشگاه خبرنگاران جوان درباره پروژههای عمرانی در دست اقدام سال ۱۴۰۳ گفت: پروژههای فنی و عمرانی در حوزههای مختلفی از جمله بزرگراهی، اصلاح تقاطعهای ناقص، ایجاد دسترسیهای جدید، ابنیه و زیرساختهای شهری در سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
وی درباره پروژه قابل بهرهبرداری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران توضیح داد: پروژه احداث «مسیرهای دسترسی جنوب حرم حضرت عبدالعظیم (ع) در تقاطع با بزرگراه شهید آوینی»، پس از تعطیلات عید فطر در روز شنبه بیست و پنجم فروردینماه، افتتاح میشود و پروژه مذکور در قالب یکصد و شانزدهمین پویش امید و افتخار به بهرهبرداری خواهد رسید و نویدبخش سالی پربار در حوزه توسعه فنی و عمرانی پایتخت، بر اساس برنامهریزیها برای افتتاحهای مشابه است.
حقبین با اشاره به افزایش حجم ترافیک زائران حرم حضرت عبدالعظیم (ع) در روزهای پایانی هفته و ایام تعطیل، ناکافی بودن دسترسیهای بزرگراه شهید آوینی به ضلع جنوبی حرم مطهر و ترافیک ناشی از آن در بافت پیرامونی حرم را از ضرورتهای اجرای پروژه برشمرد و یادآور شد: بهرهبرداری از مسیرهای دسترسی جنوب حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، دسترسی از غرب بزرگراه شهید آوینی به میدان امام هادی (ع) (ضلع جنوبی حرم) را تسهیل میکند. همچنین، اتصال مسیر جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم (ع) به بلوار شهید زهرهوند و شرق بزرگراه شهید آوینی را تامین نموده و کاهش بار ترافیک معابر مجاور و حذف پیمایشهای اضافی از پیامدهای افتتاح این پروژه است.
وی با بیان اینکه پروژه مسیرهای دسترسی جنوب حرم حضرت عبدالعظیم (ع) در تقاطع با بزرگراه شهید آوینی از ابتدای سال ۱۴۰۲ آغاز و طی یک سال اخیر به ثمر نشست، افزود: این پروژه مشتمل بر یک دستگاه پل به طول ۲۶۰ متر با عرض ۱۵ متر شامل یک خط عبوری و یک مسیر پیاده رو در هر باند، ۲ رمپ راستگرد غرب به شمال و شمال به غرب، یک لوپ شمال به شرق و یک دوربرگردان شمال به شمال در جنوب بلوار زهرهوند است. همچنین، تعریض ۲ رمپ راستگرد، اجرای ۴ دیوار حائل و ۶۰۰۰ متر طول شبکه جمع آوری آبهای سطحی از سایر اقدامات انجام شده در پروژه مذکور است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، تسهیل دسترسی زائران استانهای مجاور جنوبی به حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و محدوده اطراف حرم در منطقه ۲۰ تهران، کاهش ۷.۵ کیلومتری پیمایشهای اضافی و کاهش ترافیک معابر همجوار حرم حضرت عبدالعظیم (ع) نظیر خیابان سلمان فارسی و بلوار قمی را از جمله مهمترین آثار بهرهبرداری از این پروژه برشمرد.
حقبین در پایان الهامگیری از الگوهای معماری اسلامی و جلوههای بصری را از ویژگیهای متمایز پروژه مذکور برشمرد و گفت: افتتاح اولین پروژه سال ۱۴۰۳ حوزه معاونت فنی و عمرانی را در جنوبیترین نقطه پایتخت به فال نیک می توان گرفت.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد، پروژههای مشابه عمرانی، با نظارت و پیگیریهای مستمر در آینده نزدیک قابل بهرهبرداری و خدمترسانی به شهروندان تهرانی میشود.