مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی سال ۱۴۰۲ در این استان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش ۲۲ درصدی داشت.

حسینی گفت: استان سمنان با کمبود تولید گوشت مرغ مواجه نیست و حدود ۳۰ درصد تولید مرغ در این استان خودمصرفی است و ۷۰ درصد دیگر مازاد و به بازار استان‌های همجوار از جمله تهران ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: استان سمنان در زمینه تامین گوشت قرمز نیز مشکلی ندارد و متناسب با نیاز استان تولید می‌شود، اما با توجه به قیمت گوشت قرمز تقاضا نسبت به گذشته کمتر شده و استقبال بیشتر از گوشت مرغ است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: میانگین روزانه نیاز گوشت قرمز این استان در روزهای عادی بین ۱۰ تا ۱۲ تن است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.