حفظ سلامتی جامعه و هر فرد اولویت اساسی بهداشت است که این مقوله مهم با بازدید‌های کارشناسان بهداشت محیط از تمامی مراکز محیطی میسر می‌شود.

  مهدی زنگنه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید اعضای ستاد نوروزی دانشگاه از چند واحد صنفی گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون بیش از ۱۸ هزار بازدید از اصناف در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده و ۵ هزار و ۶۷۶ سنجش مواد غذایی با دستگاه‌های پرتابل انجام شده است.
 
وی ادامه داد: نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز ۱۴۰۳ تا پایان ماه مبارک رمضان به صورت مستمر و روزانه بر فعالیت مراکز و کارگاه‌های شیرینی و آجیل، نانوایی ها، رستوران‌ها، غذای آماده و سایر مراکز هدف با دقت انجام می‌شود
 
وی ادامه داد: بازرسی به صورت هدفمند و تاکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط دانشگاه قرار دارد و این بازرسان از تمام مراکزی که با سلامت مردم در ارتباط هستند بازدید و نظارت می‌کنند
 
 زنگنه عنوان کرد: در این بازدید‌ها ۲۶ هزار و ۷۸۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و فاقد برچسب سلامت کشف و معدوم شده است
 
وی با بیان اینکه استفاده از کالا‌های پلاستیکی در صنعت بسته بندی و ذخیره سازی مواد غذایی در حال افزایش است گفت: استفاده از ظروف پلاستیکی نامناسب و بدون برچسب سیب سلامت در بسته بندی مواد غذایی، مواد شیمیایی را از فرآیند تولید آن به داخل محتویات داخل ظرف منتقل می‌کند و به طور بالقوه محصول را به خطر می‌اندازد.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، می‌توانند این تخلفات را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.