استاد حوزه علمیه قم غفلت را از مهمترین بیماری‌های خطرناک برای انسان برشمرد و گفت: شب‌های قدر فرصت مغتنمی برای غفلت زدایی است.

حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها گفت: این شب‌ها فرصتی برای تغییر، تحول، جبران و آشتی با خداوند است.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: همه ما نیازمند تذکر و تحول هستیم و در قرآن کریم بیماری‌های بسیاری بیان شده که مانع از ایمان است که کفر، فسق، جهل و نسیان از جمله آنان است؛ اما در میان همه آنان غفلت از همه بدتر است که ممکن است همه انسان‌ها به آن دچار شوند.

حجت الاسلام رفیعی اضافه کرد: انسان‌ها فرصت‌های بسیاری برای عبادات دارند، اما فرصت سوزی صورت می‌گیرد و این امر نشان از غفلت است.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه غفلت خطرناک‌ترین دشمن انسان است افزود: قرآن می‌فرماید خیلی‌ها جهنمی می‌شوند به دلیل آنکه چشم دارند، اما نمی‌بینند و گوش دارند، اما نمی‌شوند و انسان گاهی از حیوان پست‌تر می‌شود و دلیل آن این است که آدمی دچار غفلت می‌شود.

او افزود: بیش از ده آیه در قرآن کریم ریشه گرفتاری‌های انسان را غفلت می‌داند به همین دلیل انسان باید مراقب غفلت باشد.

حجت الاسلام رفیعی اضافه کرد: غفلت از مرگ بسیار مهم است و خیلی‌ها از این امر غفلت دارند و این روز‌ها می‌شنویم بیش از ۶۰۰ نفر در تصادفات نوروزی جان خود را از دست داده اند که بخش عمده‌ای از آن ناشی غفلت است.

استاد حوزه علمیه قم  در بخش دیگری از سخنان خود گفت: انسان به اندازه‌ای می‌تواند رشد کند که خداوند کلام او را در قرآن بیاورد که لقمان و آسیه از جمله آنان هستند.

حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه غفلت بیماری بزرگی است و موجب می‌شود فرصت‌ها از دست انسان برود افزود: راه درمان غفلت تلنگر زدن است و یاد مرگ نیز غفلت را از انسان دور می‌کند و در روایات داریم ائمه اطهار علیهم السلام اصحاب خود را در کنار قبور درگذشتگان نصیحت می‌کردند.

استاد حوزه علمیه قم  با اشاره به برخی از معضلات اجتماعی در جامعه گفت: در حوزه عفاف و حجاب بگیر و ببند فایده‌ای ندارد و باید راه کار دیگری پیدا کرد که استمرار ذکر و یاد خداوند از جمله آنان است.

حجت الاسلام رفیعی گفت: نماز‌های واجب انسان را می‌سازد و نباید در این زمینه غفلت کرد و انسان به این امر می‌بایست اهتمام داشته باشد که غفلت را از انسان دور می‌کند.

استاد حوزه علمیه قم  با بیان اینکه عبرت از تاریخ، قرائت قرآن، موعظه غفلت زداست افزود: یک زمانی غفلت‌ها از بین می‌رود که دیگر بازگشت فایده‌ای ندارد که آن زمان حضور در محضر دادگاه الهی است و شب‌های قدر فرصت مغتنمی برای غفلت زدایی است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.