محمد ایزدی معاون سیاسی اجتماعی فرماندار زرند در نشست شورای بهداشتی و کمیته بهداشتی ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان زرند با اعلام اینکه در ایام نوروز بیشترین حجم از مسافرتها در شهرستان زرند صورت میگیرد، گفت: به دلیل قرار داشتن زرند در نزدیک مرکز استان، طبیعی است بسیاری از مسافرانی که قصد سفر از مسیر این شهرستان را دارند اسکان خود را به دلایلی کاملاً منطقی در دو شهرستان کرمان یا راور خواهند داشت؛ اما این دلیل باعث نشده تا ما نسبت به ماندگاری مسافران بی تفاوت باشیم.
وی از اجرای برنامههای فرهنگی متناسب با مناسبتهای نوروز و ماه مبارک رمضان و ایجاد زیرساختهای مناسب و نیز ارائه بستههای تشویقی برای اقامت بیشتر در شهرستان به عنوان یکی از مهمترین راههای رسیدن به این مقصود یاد کرد و افزود: نباید کیفیت خدمات را فدای کمیت برنامهها کنیم و شایسته است که بیشترین تمرکز را روی افزایش سطح رضایتمندی بگذاریم.
معاون فرماندار از غذاهای سنتی از جمله چلوگوشت زرندی، کماچ زرندی، سوهان زرندی، آماچوی ختم سربنان به عنوان غذاهای ملی شهرستان زرند نام برد و تاکید کرد: به هر حال هر مسافر یا رهگذر به نوعی ممکن است از این اغذیههای مخصوص زرندی که از سوی میراث فرهنگی به ثبت ملی رسیده استفاده کنند.
وی افزود: ابتدا از فعالان این صنوف غذایی انتظار داریم با حساسیت نسبت به رعایت مسائل بهداشتی اقدام کنند؛ چرا که فروش این نوع خدمات به مسافر یا رهگذر با اعتبار شهرستان در ارتباط مستقیم است و برای اینکه هیچ اشتباهی در این صنعت غذایی که با سلامتی مردم به آن بستگی خواهد داشت از هیچ واحدی پذیرفته نیست و صدالبته میطلبد دایره نظارتها وسیعتر و شدیدتر شود، با این حال قدردان مرکز بهداشت شهرستان، به عنوان رئیس کمیته بهداشتی ستاد هماهنگی خدماتِ سفر هستیم که گزارشهای خوبی از این عزیزان داریم.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار زرند ابراز امیدواری کرد، با برنامه ریزیهایی که انجام گرفته امسال، نوروزی با سلامتِ کاملِ جسمی و روحی، روانی برای خود، میهمانان، مسافران و رهگذران بسازیم.
ایزدی ماه مبارک رمضان را بهار معنوی دلها خواند و تصریح کرد: حفظِ شان و حرمت این ماه مبارک مهمترین انتطاری است که از فعالان صنف غذا و رستوران داران و واحدهای بوم گردی و مجموعههای گردشگری داریم تا با رعایت آن نشاندهنده فرهنگ والایی شهروندان مومن و خداجوی شهرستان باشند.