مجمع انتخابات هیات ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی استان روز شنبه با حضور رییس فدراسیون، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان و اعضای رسمی این هیات در سنندج برگزار شد.
مجتبی محمدی که پیش از این، سرپرست این هیات نیز بود، تنها دواطلبی بود که برای احراز پست ریاست هیات ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی کردستان اعلام آمادگی کرد و برنامههای خود را برای جلب اعتماد اعضای مجمع ارائه داد.
وی در پایان توانست تمامی ۲۱ رای ماخوذه را کسب کند و با رای قاطع اعضای مجمع به مدت چهار سال سکان هدایت هیات ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی کردستان را بدست بگیرد.
رئیس فدراسیون ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی کشور در این مجمع گفت: این رشته در سنندج، کهنپهلوانان و پیشکسوتان قَدَری دارد و به همین منظور یک زورخانه بینالمللی راهاندازی میشود.
مهرعلی باران چشمه اظهار کرد: مرمت و بازسازی زورخانه ها و احداث زورخانه در شهرهای فاقد این مکان ورزشی در کردستان ضروری است که استاندار کردستان نسبت به آن قول مساعد داد.
وی با بیان اینکه رشته ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی قدمت خوبی در کردستان دارد، افزود: باستانی کاران کردستان در سالهای گذشته همواره در رتبه های اول تا سوم کشور بوده و این رشته علاقمندان بسیاری در استان دارد.
چشمهباران با بیان اینکه در کشور حدود ۹۳۴ زورخانه داریم که بیش از ۸۰۰ زورخانه فعال هستند و مرتب در آن ورزش و آموزش این رشته انجام می شود، افزود: طرح شهید طوقانی با هدف توسعه ورزش در مدارس سراسر کشور شروع شده و ۸۴ کانون فرهنگی آموزش و پرورش کار تربیت مرشد و نیز آموزش این رشته ورزشی را برای دانش آموزان مقطع متوسطه اول در دست اجرا دارد.
وی ادامه داد: ورزش زورخانه ای با قدمت ۹۰۰ سال، نماد و ورزش ملی کشورمان است و با آموزه های دینی و اخلاقی که در آن وجود دارد به عنوان یک مکتب انسان سازی و ترویج اخلاق مداری باید توسعه پیدا کند.
وی افزود: نبود زورخانه در چند شهرستان استان یکی از مشکلات ورزش زورخانه ای است که امیدواریم این مشکل با حمایت استاندار کردستان رفع شود.