تولید محصول چسبندگی با قابلیت کاربرد در صنایع لبنی دستاورد جدید شرکتی دانش‌بنیان در اصفهان است.

مهروسادات میرمحمدی مؤسس و رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش آموخته دکتری شیمی تجزیه گفت: پژوهشگران این شرکت موفق شدند محصول ضدچسبندگی با کاربرد در صنایع لبنی (آنتی‌استیک) تولید کنند و به فرموله کردن نیاز صنایع بزرگ لبنیات به ضد کف اقدام کرده که دستاورد بزرگی برای کشور به شمار می‌رود.


این پژوهشگر دانش بنیان، تأمین نیاز‌های راهبردی صنایع غذایی کشور را رسالت اصلی این شرکت دانست و افزود: در گام بعدی این شرکت دانش‌بنیان بهبود دهنده‌های غذایی تولید کرده و اکنون انواع ضد کف ویژه خطوط تولید، شست‌وشوی لبنی، همینطور ضدکف ویژه صنایع قند و خمیرمایه را در سبد محصولات خود دارد و در سال ۱۴۰۲ این شرکت موفق به ثبت این ۶ محصول دانش بنیان شد.


میرمحمدی گفت: محصولات شرکت مستقیم به دست مصرف‌کننده نمی‌رسد و به‌عنوان ماده اولیه برای صنایع لبنی درراستای استفاده در فرآیند تولید محصولات لبنی از جمله پنیر UF هستند، با این شرایط توانسته‌ایم نیاز‌های بسیاری از مشتریان خود را پاسخ دهیم.


او  افزود: همچنین ارائه محصول با کیفیت بالا، قابل اعتماد و باکیفیت، عملکرد بی‌نظیر محصولات در مقایسه با نمونه‌های وارداتی و داخلی و خدمات پس از فروش و مشاوره به مشتریان از دیگر مزایای محصولات شرکت دانش‌بنیان است.


این شرکت دانش بنیان به‌عنوان شرکتی پیشرو در تولید انواع امولسیفایر و آنتی‌فوم‌ها فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ توسط جمعی از فعالان صنعت و دانشگاه با هدف تأمین نیاز‌های راهبردی صنایع غذایی کشور با دریافت مجوز‌های لازم از سازمان صنعت و معدن آغاز کرد و سال ۹۶ موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و داروی کشور شدو اکنون در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان مستقر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.