اسدالله عباسی استاندار گیلان در این آئین با اشاره به توسعه درختکاری در کشور و گیلان به عنوان برنامههای مهم دولت، گفت: به مناسبت هفته منابع طبیعی، ۳ نهال شمشاد، انجیر و زیتون به نام شهید جلیل غفاری، اسماعیل خانزاده و شهید ناصر پیروی در محوطه اداره کل منابع طبیعی گیلان کاشت شد.
وی گفت: درخت شمشاد یکی از درختانی است که در گیلان به دلیل آفت در حال انقراض است و ترویج کاشت این نهال مورد توجه قرار دارد.
دکتر عباسی با بیان اینکه کاشت درخت زیتون هم با هدف هم دردی با مردم فلسطین ، که مرکز تولید زیتون است کاشته شد، افزود: با توجه به مزایای دارویی ریشه و برگ درخت انجیر ، ترویج کاشت این نوع نهال هم باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار گیلان با بیان اینکه با کاشت یک درخت میتوان از میوه، چوب و سایه اش بهره برد، گفت: داشتن هوای پاک از مهمترین مزایای توسعه منابع طبیعی است که علاوه بر دستگاههای مربوط جهاد کشاورزی، همه آحاد مردم هم باید در حفظ و حراست از محیط زیست و توسعه آن کوشا باشند.
سید مازیار رضوی سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری گیلان هم در حاشیه این مراسم گفت: در راستای فرمایشات رهبری و پیگیریهای دولت و همچنین تعهدات بین المللی ایران برای توسعه منابع طبیعی در مدت ۴ سال ، یک میلیارد درخت در کشور، با توجه به شرایط اقلیمی مناطق مختلف، در قالب طرح پویش مردمی باید کاشته شود.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری گیلان تصریح کرد: در گیلان هم در این مدت باید ۳۲ میلیون اصله نهال کاشته شود.
وی با بیان اینکه طرح پویش مردمی کاشت یک میلیارد درخت از امسال در کشور آغاز شده است، افزود: در راستای این طرح ، ۷ میلیون اصله نهال با همراهی مردم و یک میلیون از سوی نهادهای دولتی، هرسال در گیلان کاشت خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به فعالیت ۳۸ نهالستان خصوصی در گیلان ، گفت: استان گیلان ۹ نهالستان دارد که از این مجموع، ۸ نهالستان دولتی و فعال است.