حسن زاده با بیان اینکه تمام حوزه‌ها برای رفع موانع از سر راه واحد‌های تولیدی کمک می‌کنند، از حمایت برای تسهیل در اجرای قوانین استانی ابراز امیدواری کرد.

 امیر حسن‌زاده چهارشنبه ۱۶ اسفند در سی‌وپنجمین جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان در محل مجتمع روی خان‌خاتون، گفت:  باید برای رفع موانع دور یک میز بنشینیم و گفتگو کنیم و امروز کارگروه رفع موانع تولید مصداق بارز کار تیمی است و اگر همگی فکر توسعه و سازندگی داشته باشیم، کرمان رشد می‌کند و در این مسیر همه باید کمک کنند.

وی با اشاره به کسب رتبه اول شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان در کشور، بر اهمیت مقاومت در جنگ اقتصادی تأکید کرد و افزود: کمیته‌های تخصصی حقوقی، تأمین اجتماعی، کشاورزی، صنعت و گردشکری ذیل کارگروه رفع موانع تولید فعالیت می‌کنند. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه کار اصلی را در واحد‌های تولیدی و معدنی سرمایه‌گذار انجام می‌دهد و وظیفه ما حمایت است، تصریح کرد: در جنگ اقتصادی، مسئولان در خط مقدم قرار دارند و سرمایه‌گذار در سنگر کمین است. 

وی با بیان اینکه تمام حوزه‌ها برای رفع موانع از سر راه واحد‌های تولیدی کمک می‌کنند، از حمایت برای تسهیل در اجرای قوانین استانی ابراز امیدواری کرد و ادامه داد: وقتی سرمایه‌گذار در افغانستان و آفریقا کار می‌کند، چرا در کرمان کار نکند؟ 

حسن‌زاده با بیان اینکه نگاه به توسعه استان به عنوان یک استان معدنی، به رشد کرمان منجر می‌شود، گفت: اگر همگی از کارگر مجتمع تا رئیس مجموعه و سیستم قضایی و رسانه‌ها فکر توسعه و سازندگی داشته باشیم، کرمان رشد می‌کند و در این مسیر همه باید کمک کنند. 

وی بر لزوم بازدید‌های مدیران از نمایشگاه‌های توسعه‌محور تأکید کرد و از محیط‌زیست، منابع طبیعی و دستگاه قضایی خواست بخشی‌نگری نکنند و ادامه داد: بازدید‌ها و سفر‌های ما با نگاه اقتصادی است و سرمایه‌گذاران هم در تیم ما قرار دارند. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان همچنین در ادامه خطاب به نماینده اداره صمت بیان  کرد: برای سال آینده جزئیات پرونده‌های بلوکه شده واحد‌های تولیدی و معدنی را بازنگری و وضعیت هر یک را مشخص و اعلام کنند.

در این جلسه مصوب شد، پروانه بهره‌برداری در محل معدن حسب ماده ۹۰ قانون معادن صادر شود و محیط زیست استان در مدت یکسال نسبت به دریافت موافقت سازمان در تهران اقدام کند و در صورت موافقت نکردن، با اعلام محیط زیست استان و مصوبه کارگروه رفع موانع تولید، پروانه تعلیق شود.

در این جلسه موانع و دغدغه‌های سرمایه‌گذار با حضور نمایندگان دادگستری، محیط زیست، صمت، مسئولان محلی و ... بررسی و پیرامون آن تصمیم‌گیری شد. 

مجتمع معدنی روی خان‌خاتون در ۷۰ کیلومتری شهرستان بم قرار دارد و تاکنون برای ۵۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغال زایی کرده است. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.