قائم‌مقام وزیر کشور در امور محرومیت‌زدایی اشتغال، مسکن، سلامت و آموزش را مهمترین اولویت طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار دانست.

 علی آقامحمدی در قرارگاه محرومیت زدایی و عمرانی خوزستان که در محل استانداری برگزار شد، گفت: توانمند سازی و تحول اجتماعی باید توسط افراد محلات کم برخوردار انجام شود و مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز در پیشبرد این اهداف کمک خواهند کرد.

او  با اشاره به اینکه عده‌ای از جامعه ما به دلایل مختلف از بقیه عقب مانده‌اند و باید آنها را مثل سایر افراد به جلو حرکت دهیم، افزود: از این طریق می‌خواهیم عزت، موقعیت اجتماعی، توان و ثروت آنها را نیز افزایش داده و به نوعی توانمندسازی انجام دهیم.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور محرومیت‌زدایی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰۲۰ محله کم برخوردار در کشور شناسایی شده است، گفت: ما نیروهای جهادی زیادی در سراسر کشور داریم که اغلب جوان و ناشناخته بوده و با عشق و علاقه خدمت می‌کنند.

آقامحمدی افزود: دستگاه‌های اجرایی استان در راستای محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار استان تلاش کنند و با همه توان برای حل مشکلات وارد شوند.

او  با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اشتغال، مسکن، آموزش و سلامت ادامه داد: جمع بندی طرح ۲۰۲۰ محله در دفتر رهبری انجام و مقرر شد مردم محلات، کارها را پیش ببرند. همچنین شیوه نامه این طرح از جانب وزیر کشور به استانداران ابلاغ شده است.

قائم‌مقام وزیر کشور در امور محرومیت‌زدایی  افزود: دولت برای سال آینده برنانه مفصلی در حوزه محرومیت زدایی دارد و تصمیم رییس جمهوری بر این است که طرح ۲۰۲۰ محله به طور کامل اجرا شود. در حال حاضر تمام نیازهای این طرح شناسایی شده و به دنبال رفع موانع در محلات کم برخوردار هستیم.

 

آقامحمدی با اشاره به ۸۷۴ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل گفت: طی تفاهم نامه ای که با وزرت آموزش و پرورش‌منعقد شد، برای بازگرداندن این تعداد دانش آموز به تحصیل یک طرح تشویقی اجرا می‌شود.

او  افزود: ۳۰۰ هزار واحد مسکونی با شرایط مناسب تر نسبت به طرح نهضت ملی، برای ساکنین محلات کم برخوردار در نظر گرفته شده که پنج هزار و ۵۱ نفر از این تعداد متعلق به خوزستان است.

رییس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور گفت: تفاهم نامه ای بین وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و وزارت صمت منعقد شده تا به واسطه آن، فرصت‌های شغلی احصا و زمینه اشتغال افراد در محلات کم برخوردار فراهم شود.

آقامحمدی  به اجرای طرح ۴۰۴۰ در روستاهای کشور از سال آینده اشاره کرد و افزود: در کشور ۱۳ هزار و ۹۰۰ روستای کم برخوردار وجود داشته که باید به آنها رسیدگی شود.

بر اساس این گزارش طرح توسعه محلات کم‌برخوردار در واقع طرح محرومیت زدایی و توانمندسازی اجتماعی در ۲ هزار و ۲۰ محله کشور به ابتکار دولت سیزدهم است.

در استان خوزستان بیش از ۱۳۰ محله کم برخوردار در استان با همکاری چهار دستگاه اجرایی شامل کمیته امداد در قالب خانه امداد، هلال‌احمر در قالب خانه هلال، بهزیستی در قالب خانه بهزیستی و بنیاد برکت در قالب خانه احسان، در حال اجرا است.

توانمندسازی افراد در محلات و کاهش آسیب های اجتماعی از اهداف اجرای طرح ۲۰۲۰ محلات کم‌برخوردار است و توانمندسازی و خدمت رسانی به جامعه هدف در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی ، علمی و آموزشی پیگیری می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
سلام شما را به خدا گران فروشی و عدم درج قیمت در مسافرخانه های قم پیگیری نمایید .10مترجا را شبی 300هزارتومان گران‌فروشی میکند .درصورتی که نرخنامه 200هزارتومان است