محمد حیاتی اظهار کرد: همه میدانیم انتخابات بزرگترین تجلی مردم سالاری دینی در میهن اسلامی ایران است، انتخابات مختلفی که طی سالیان گذشته برگزار شده بزرگترین تجلی حضور و مشارکت مردم در تصمیمگیریهای کلان کشور است.
وی در مورد ضرورت و اهمیت شرکت در انتخابات بیان کرد: اگر حضور من و شما و آحاد ملت پای صندوقهای رأی اثر ندارد، چرا اینقدر دشمنان به نرفتن پای صندوقهای رأی را تبلیغ میکنند و میگویند نروید و انتخابات را تحریم کنید، این خود اثرگذاری انتخابات در روند پیشرفت نظام انقلاب اسلامی است پس ضرورت و اهمیت مشارکت در انتخابات ناگفته پیداست.
حیاتی اظهار کرد: به نظر میآید اصلیترین مسئله ما مسئله بیکاری است، بیکاری در صنایع مختلف وجود دارد، وقتی صنعت، معادن و کشاورزی ما رکود داشته باشد طبیعتاً بیکاری نیز ایجاد میشود پس اقدام اورژانسی نمایندگان منتخب احیای صنایع و کسب و کارهای مختلف است و تمام اقداماتی که در این راستا میتوان انجام داد را در این مسئله انجام دهد.
این مسئول یادآور شد: مقام معظم رهبری به زیبایی این مسئله را تبیین کردند و میفرمایند آنگونه که حضور پای صندوقهای رأی یک وظیفه است انتخاب اصلح و شایسته نیز جزء وظیفه است.
وی در ادامه گفت: وقتی ما شاخصهای کلان اقتصادی و اجتماعی را طی دولتها یا مجلسهای مختلف میبینیم و مطالعه آماری انجام میدهیم، میبینیم این شاخصها یک روند ثابت نداشته و با اُفت و خیزهایی همراه بوده است، ما میدانیم شاخصهای کلان به ویژه اقتصادی و اجتماعی متأثر از پارامترها و معیارهای مختلفی میتواند باشد، اما گاهاً میتوانیم ببینیم که خیلی از این پارامترها در پی سنوات مختلف در دولتها و مجلسهای مختلف تقریباً تأثیرات یکسانی داشته لذا متوجه میشویم این اُفت و خیزها ناشی از تصمیمات و خط مشیهایی است که نمایندگان مردم در مجلس و مجریان در دولت انجام میدهند.
این معاون دانشگاه لرستان بیان کرد: بسیار حائز اهمیت است که افرادی را پای کار بیاوریم که در وهله اول دغدغهمند و آگاه به مسائل باشند و روحیه انقلابی داشته و دغدغه انقلاب و مردم را به طور جدی داشته باشند که این موضوع در سابقه افراد قابل مشاهده است که اگر خدمتی دارد برای دیده شدن خودش انجام میدهد یا واقعاً دغدغه دارد، دغدغه خدا، پیامبر و اهل بیت (ع) و مردم، دین و معیشت و رفاه مردم میهن اسلامی را دارد.
وی با اشاره به مطالبات مردم لرستان از نمایندگان آینده مجلس اظهار کرد: در قسمت معادن به ویژه سنگ ساختمانی یک حالت رکودی داریم و وضعیت مطلوبی ندارند، هدر رفت روان آبها در سطح استان یک مسئله ضروری است که باید مورد تفقد جدی قرار بگیرد، مسئله کشاورزی و دامپروری جز مسائلی است که باید موانع و مشکلات این دو صنعت و کسب و کار مرتفع شود، صنایع مختلف مانند چرم و پوست، گیاهان دارویی، یخچالسازی و ... مواردی است که سالیان سال مردم چشم انتظار رونق در این موارد هستند.
حیاتی در خصوص نقش رسانهها ادامه داد: رسانهها همان فضا و بستر جنگ نرم هستند لذا اهمیت این مسئله بر همگان روشن است که چقدر فضای مجازی و رسانهها میتوانند اثرگذار باشند، همین الان در خارج از مرزهای ما دشمن به خاطر همین رسانهها و فضای مجازی و شبکههای مختلفی که وجود دارد در حال دروغپراکنی و سمپاشی است و تبلیغات تهاجم فرهنگی خود را علیه مردم ما اعمال میکند.
این مسئول تصریح کرد: اگر آنها فکر نمیکردند که این عنصر نمیتواند اثرگذار باشد هیچ وقت با این عنصر ورود نمیکردند، البته به خیال خام خودشان ورود کردهاند، مردم ما نیز مردم فهیمی هستند، قطعاً هم مردم و هم عنایات و امدادهای غیبی یار و نگهدار این مرز و بوم و ایران اسلامی است.
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان با بیان اینکه احزاب و تشکلهای دانشجویی و نقش آنها در انتخابات بسیار حائز اهمیت است، گفت: شهید بهشتی یک جمله دارد که «دانشجو مؤذن جامعه است»، مؤذن وقتی اذان میگوید نماز اول وقت را به مردم یادآوری میکند و چه بسا اگر اذانی پخش نشد نماز خیلی از افراد قضا میشود، دانشجو نیز چشم بیدار و آگاه به مسائل ملت بوده و هست، جنبشهای دانشجویی را در طول انقلاب اسلامی ببینیم که چقدر در روند انقلاب اسلامی تأثیرگذار بودند، روز دانشجو و روز دانشآموز که در تقویم رسمی ما وجود دارد را داریم که جنبشهای دانشجویی و عدالتخواهی بودند که به ندای امام راحل (ره) لبیک گفتند و چه حماسههای ماندگاری را در جنگ تحمیلی رقم زدند، اگر دفاع مقدس را ببینیم خواهیم دید که چقدر شهید دانشجو که آگاه به مسائل، با بصیرت و همواره در خط مقدم حوادث و تلاطمها بودند داریم. این حائز اهمیت است که تشکلهای دانشجویی به درستی نقش خود را ایفا میکنند، در حال حاضر نیز میبینیم که در نقاط مختلف دانشگاههای مختلف ایران اسلامی دانشجویان مختلف و گروههای سیاسی مانند انجمن اسلامی، جامعه اسلامی، بسیج و ... پای کار آمدند و با دعوت از نمایندگان مختلف مناظره برگزار کردند.
وی افزود: در استان ما مسئله اشتغال در اولویت است، البته میدانیم وظیفه نماینده مجلس دو عنصر اساسی است، یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر حسن اجرای قوانین است که این دو وظیفه را اگر به درستی انجام دهند و در راستای تدوین و تصویب قوانینی که به این مسائل بومی، استانی و ملی کمک کنند میتوانند خیلی خوش بدرخشند و اثرگذار باشند. ما اگر شاخصهای مختلف را در طول دورهها و مجالس مختلف ببینیم روند ثابت نداشتند.
منبع:ایسنا