دبیر علمی هفدهمین کنفرانس ملی و یازدهمین کنفرانس بینالمللی «یادگیری و یاددهی الکترونیکی» با اشاره به پذیرش ۷۷ مقاله از ۶ کشور در این همایش بین المللی گفت: ۱۳۷ اثر علمی از کشورهای ایران، فرانسه، ایتالیا، کانادا، مالزی و اُزبکستان به دبیرخانه این همایش ارسال شد که شامل ۱۲۵ مقاله و ۱۲ گزارش از تجربههای موفق است.
محمدرضا نیلی با بیان اینکه ۵۰ درصد مقالهها به زبان فارسی و ۵۰ درصد به انگلیسی است، افزود: از بین مقالههای پذیرفته شده ۴۲ مورد بصورت سخنرانی و ۲۸ مقاله پوستر ارائه میشود و هفت گزارش نیز مربوط به تجربههای موفق یادگیری و یاددهی الکترونیکی در آموزش و پرورش، آموزش عالی و صنعت است.
او با اشاره به ارائه ۶ سخنرانی کلیدی از ایران، آمریکا، هلند، استرالیا و انگلیس در این همایش سه روزه اضافه کرد: اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان نیز تجربههای موفق خود در این زمینه را در همایش ارائه خواهند کرد.
دبیر این همایش با تاکید بر اهمیت و جایگاه یادگیری الکترونیکی گفت: معلمان ما حتی در دورترین نقاط، امروزه با ابزار آموزش الکترونیکی آشنا هستند و یاددهی و یادگیری الکترونیکی بعنوان واقعیت پذیرفته شده در جامعه درآمده است.
نیلی با بیان اینکه امروزه به هیچ بهانهای نمیتوان آموزش را متوقف کرد، افزود: یکی از مهمترین مزیتهای یادگیری و یاددهی الکترونیکی، تعمیم آموزش در سطح جامعه و برای همه مخاطبان است.
دبیر اجرایی هفدهمین همایش ملی و یازدهمین همایش بینالمللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی نیز در این نشست گفت: این رویداد بصورت سالیانه برگزار میشود و امسال دانشگاه اصفهان میزبان آن است.
اعظم اسفیجانی، هدف از برگزاری این همایش را معرفی نوآوریها در عرصه یادگیری الکترونیکی و تبادل تجربهها و دستاوردها دانست و افزود: چهار نشست تخصصی با موضوعهایی مانند هوش مصنوعی و تجربه کشورهای عضو اکو در این همایش برگزار میشود.
او خاطرنشان کرد: یک نشست تخصصی نیز در باره دستاوردهای اجرای طرح «یونیتل» (UNITEL) با حضور متخصصان ایرانی و ایتالیایی در این همایش برگزار میشود.
وی، هدف از اجرای این طرح را مدرن سازی آموزش عالی خواند و توضیح داد: یونیتل (یادگیری ارتقا یافته به کمک فناوری در دانشگاهها) یک طرح بینالمللی است که با حمایت مالی اتحادیه اروپا اجرا میشود و اصفهان یکی از ۹ دانشگاه ایرانی فعال در آن است.
هفدهمین همایش ملی و یازدهمین همایش بینالمللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی (ICeLeT ۲۰۲۴) هشتم تا دهم اسفند امسال با هدف ترویج و توسعه یادگیری و یاددهی الکترونیکی در نهادهای آموزشی و بهرهگیری از آخرین دستاوردهای علمی، آموزشی و پژوهشی در دانشگاه اصفهان برگزار میشود.
این رویداد بصورت ترکیبی (حضور فیزیکی و مجازی) و به زبانهای فارسی و انگلیسی با همکاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران و «بنیاد علمی اکو» برگزار خواهد شد.
«اِکو»، سازمانی بیندولتی مُتشکل از ۱۰ کشور اسلامی شامل ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، جمهوری آذربایجان، تاجیکستان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان و اُزبکستان است که هدف اصلی آن توسعه اقتصادی در منطقه با پوشش حدود ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت است؛ بنیاد علمی اکو یکی از موسسههای تخصصی این سازمان است که با هدف توسعه اقتصادی بر پایه ارتقای علم، فناوری و نوآوری فعالیت میکند.
اطلاعات بیشتر در باره این رویداد در پایگاه اینترنتی هفدهمین کنفرانس ملی و یازدهمین کنفرانس بینالمللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی در دسترس است.
منبع: ایرنا