در برنامه بالاتر امشب به موضوع حذف کنکور آری یا نه؟ با حضور علی امرایی، عضو كمیسیون آموزش و ناصر کوهستانی، کارشناس آموزش و پرورش پرداخته شد.
علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیدهبان گفت: براساس پرسشنامهای که از داوطلبان کنکور شد ۸۰/۱ درصد موافق کنکور و مخالف معدل(سوابق تحصیلی) هستند.
امرایی با اشاره به این که آزمون کنکور در مصوبه جدید دو بار در سال برگزار میشود؛ ادامه داد: امتحانات نهایی حدود ۳۰ بار در سال برگزار میشود. در امتحانات نهایی داوطلبان را در خرداد شهریور و دی به سر جلسه امتحان میبریم و همین امر باعث افزایش استرس داوطلب میشود.
وی افزود: سند تحول بنیادین از سال ۱۳۹۰ تصویب شده و این امر باید در کف کلاس توسط معلم مدیر وزیر و معاون وزیر اجرایی شود. سند تحول بنیادین با واقعیت جامعه همخوان نیست.
کوهستانی، کارشناس آموزش و پرورش موافق حذف کنکور در این برنامه گفت: نظام آموزشی کشور دوازده سال دانشآموزان را در حوزه آموزش کشور رشد، تقویت و پرورش میدهد.
وی با بیان این که والدین و دانش آموزان در دوره دوم متوسطه به مدارس بی اعتماد هستند؛ افزود: کنکور نظام آموزشی و مدارس کشور را از عرصه خارج کرده است.
او ادامه داد: ما نباید شعاری برخورد کرده و مسائل را از ریشه و عمق بررسی کنیم.
کوهستانی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار کرد: در نظام آموزشی کشور ما سند تحول بنیادین داریم که بر اساس آن ۶ ساحت برای تعلیم و تربیت دانش آموزان مدنظر داریم.
او ادامه داد: بر اساس این سند ما تمام ابعاد دانش آموزان را مورد بررسی قرار داده و آنها را پرورش دهیم. و در انتها با توجه به انتظار خانوادهها باید دانش آموزی را تحویل دهیم که از همه نظر پرورش یافته باشد.
وی افرود: دانش آموزان تک محوری شدهاند همه مباحث به سمتی میرود تا مدرکی دریافت کرده و کنکور را بدهند. مثلا در کنکور ۱۴۰۰ تجربی حدود ۴۵۰ هزار نفر شرکت کردند که از این تعداد حدود ۴۲۰ هزار یک درس را منفی زدند.
کوهستانی تصریح کرد: میانگین رشته ۳/۷ درصد تجربی بوده است. میانگین ریاضی ۱/۹ درصد رشته انسانی بوده و ریاضی رشته ریاضی ۳/۹ بوده است.
او ادامه داد: به نظر بنده پایه علمی دانش آموزان پایین نیست. دانشگاههای کشور نیازی به کنکور ندارند؛ همان طور که برخی از دانش آموزان بدون کنکور وارد دانشگاههایی همچون پیام نور، آزاد، علمی کاربردی و برخی از دانشگاههای دولتی میشوند.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان به دروس توجه نمیکنند؛ افزود: کنکور شان مدرسه و معلم متوسطه دوم را کاهش داده و در همین راستا مدارس از گردونه تعلیم و تربیت خارج کردهایم.
حفظ کردن ونمره گرفتن با درک مطلب فرق داره.
لطفا معدل رو زیاد جدی نگیرید.
خیلی ازمعدل ها کاذب هستند
اونم تو چنین مسئله ی مهمی که آینده ی کشور بهش بستگی داره ناشایسته سالاری را متوقف کنید
طرف تمام درسارو صفر بزنه با سهمیه رشته ی دندان پزشکی قبول میشه
2- هزینه هنگفت خرید کتاب عمومی
3- تمرکز بیشتر روی اصل کتاب عمومی که هدف هم باید همین باشه.... اصلاً اسمش روشه(عمومی)
4- معدل های دروغین حذف میشن(خیلیا قبلاً فقط اسم طرف رو میدیدن و نمره میدادن)
5- دبیر ها کمتر پول به جیب میزنن
6- خدایی دانش آموز عاقلی نیست که بگه این طرح بده.
دوستانی که میگن بده یا دبیر عمومی هستن و یا کسانی که میخوان با یه درصد عمومی کنکور رو تموم کنن و اینا به درد مملکت نمیخورن همون بهتر که برن معارف اسلامی از دانشگاه امام صادق.....
کنکور را بردارید بجاش فیلتر را در تدریس و امتحانات قایل باشید تا خروجی دانشگاه با سطح علمی بالا و کارایی بالا داشته باشید.
تاثیر معدل یعنی افزایش چند برابر نا عدالتی بین طبقه فقیر و طبقه غنی
کنکور هرجور باشه با تست ی درصدی میزنیم تقلب هم کمتره اما معدل همش تقلبه من تو عمرم تقلبی نکردم
کنکور هرجور باشه با تست ی درصدی میزنیم تقلب هم کمتره اما معدل همش تقلبه من تو عمرم تقلبی نکردم
کی گفته دانشجو پزشکی خرپوله؛یکم آگاهیتون رو از وضیعت تحصیل دانشجو بالا ببرین!!