دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه با بیان اینکه عمده مشکلات کشور ناشی از فقر و محرومیت است، گفت : باید خودمان برای حل مشکلاتمان چاره اندیشی کنیم.

سردار سیدضیاالدین حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه در همایش جهاد تبیین که با حضور اعضای گروه‌های جهادی کرمانشاه در حسینیه ثارالله کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه همه نهاد‌ها و ارگان‌ها باید برای حل مشکلات و جبران عقب افتادگی‌های کشور پای کار بیایند، گفت : مدیران و مسئولان باید با روحیه جهادی در جهت حل مشکلات مردم تلاش کنند.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه تاکید کرد: بن بستی برای مشکلات وجود ندارد و همه مشکلات را با تکیه بر روحیه جهادی می‌توانیم به راحتی مرتفع کنیم.

وی با بیان اینکه عمده مشکلات کشور ناشی از فقر و محرومیت است، گفت: باید خودمان برای حل مشکلاتمان چاره اندیشی کنیم.

 حزنی با بیان اینکه میز‌های نظام اسلامی صحنه امتحان مدیران و مسئولان است، گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران پست‌ها می‌آیند و می‌روند، لذا مدیران باید هوای مردم را داشته باشند.

 حزنی با اشاره به ورود سپاه در حوزه محرومیت زدایی در کشور، گفت: در تلاشیم تا در کنار دولت در حوزه محرومیت زدایی تلاش کنیم، به امید اینکه بتوانیم فقر را در کشور از بین برده و یا حداقل آن را کم کنیم.

وی با بیان اینکه ۸۵ درصد از پروژه‌های محرومیت زدایی سپاه جزو پروژه‌های کوچک، زودبازده و عام المنفعه هستند که قابلیت اجرایی شدن توسط روستائیان را دارند، گفت: اقداماتی که توسط گروه‌های جهادی در روستا‌ها و مناطق دورافتاده انجام می‌شود برای نظام محبوبیت به همراه دارند.

وی ادامه داد: سپاه از حدود سه سال گذشته در حوزه انجام پروژه‌های اشتغالزا ورود کرده، ضمن اینکه در گذشته هم کار‌های خوبی در حوزه‌های مختلف سلامت، کشاورزی، امنیت غذایی و... توسط سپاه انجام گرفته است.

 حزنی سپس اشاره‌ای هم به مجموعه اقدامات صورت گرفته از سوی قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه در استان کرمانشاه داشت و با بیان اینکه از سال ۱۳۸۹ تاکنون ۶۱ هزار و ۷۲۴ پروژه عمرانی و غیرعمرانی در استان کرمانشاه توسط مجموعه قرارگاه محرومیت زدایی سپاه اجرایی شده، گفت: برای انجام این پروژه‌ها ۸۵۰ میلیارد و ۶۱۷ میلیون تومان هزینه شده که هزینه واقعی این پروژه‌ها در صورتی که به پیمانکار سپرده می‌شد، حدود ۳۵۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

حزنی با اشاره به تلاش مجموعه سپاه برای ورود در حوزه ساماندهی حاشیه شهر کرمانشاه، گفت: خیلی تلاش کردیم تا حاشیه شهر کرمانشاه را وارد اعتبارات خود کرده تا مثل حاشیه شهر‌های مشهد، شیراز و ... حاشیه این شهر را هم ساماندهی کنیم، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

وی از مجموعه سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه خواست تا شناسنامه، ظرفیت و توانایی گروه‌های جهادی را دقیقا مشخص کرده و برای حل مشکلات و کاستی‌های گروه‌های جهادی برنامه ریزی داشته باشند.

 حزنی خواستار تهیه بانک اطلاعات آماری پروژه‌های محرومیت زدایی در سپاه استان شد و افزود: باید از ظرفیت گروه‌های دانش بنیان هم برای اجرای پروژه‌های محرومیت زدایی استفاده شود .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۰۷ اسفند ۱۴۰۲
اقشار ضعیف جامعه با دریافت کمکهای مالی مستمر حتی اندک و عادت به زندگی انگلی، به نیروهای مطیع و وفادار و جان برکف (مانند طالبان و داعش) تبدیل میشوند. حکومت ایران با همین هدف، محرومیت زدایی را با تکیه بر ثروتهای ملی و یا اخذ از ثروتمندان بشیوه های مختلف اغاز کرده و هدف نه حکومت مردمی بلکه حکومت بر مردم بکمک عوامل مردمی در راستای گسترش قدرت و حکومت بر جهان است اما با سقوط اقتصادی جهانی، بحرانهای ویرانگر در راه است. چنین حکومتی نمیتواند قانونمند و عادلانه و عامل ثبات و ارامش باشد، لذا باطل پنداری دیگران و اتش باختیاری و خشونت و کشتار، محور تفکر و عملکرد انست. تمام گرفتاریهای بشریت از امریکاست که بعنوان ابر قدرت در موضوع انقلاب ایران دچار خطای فاحش، و مقدمه سقوط خود و دیگر کشورها را فراهم کرد.