حسین امامی گفت: در این راستا با همکاری شرکت های دانش بنیان نسبت به تهیه و نصب فلومترهای مغناطیسی و التراسونیک بر روی اشتراک هایی نظیر فرودگاه، استخرها، هتل ها، بیمارستان ها، مجتمع های تفریحی، رستوران ها، شهرک های صنعتی و مجتمع های مسکونی اقدام شده است.
وی اضافه کرد: نصب این شمارشگرها ضمن بینیازی از حضور قرائت کننده در محل برای ثبت کارکرد شمارشگر، امکان ارسال اطلاعات مصرف بر روی سرور تحت وب مشترکان هم ممکن شد.
امامی ادامه داد: این شمارشگرها در گام نخست بر روی انشعابات مشترکان خاص نصب شده و در گام بعدی باغ ویلاهای شهر گردشکری طُرقَبه به صورت آزمایشی زیر پوشش قرار می گیرند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: هوشمندسازی شبکه، نصب شمارشگرهای هوشمند و مدیریت و کنترل مصرف مشترکان دارای انشعاب خاص از اهداف آبفای خراسان رضوی در برنامه هفتم توسعه است.
امامی اضافه کرد: ۱۸ شهر استان با تنش آبی مواجه هستند و مدیریت و رعایت الگوی مصرف توسط شهروندان، ضرورتی اجتنابناپذیر است.
وی گفت: سالانه به ازای هر شهروند روستایی ۳۰۱ لیتر و شهری ۲۷۶ لیتر آب تولید می شود و سرانه مصرف در حوزه شهر ۱۷۲ و روستا ۱۹۴ لیتر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: فرسودگی شبکه ها و آب بدون درآمد از دغدغه های این شرکت است و با توجه به هزینه بالای استحصال آب تلاش می شود هدررفت آب در استان به ۱۵ درصد کاهش یابد.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی، به جز مشهد، زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند که آب مصرفی آنها از هزار و ۷۰۰ حلقه چاه، ۱۵ دهنه چشمه و ۱۴ رشته قنات تامین میشود.