مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی با اشاره به کاهش چشمگیر میزان غرق شدگی در کشور، افزود: امسال میزان غرق شدگی در سواحل شمالی کشور ۶۰ درصد و در سواحل جنوبی کشور ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: علاوه بر عملکرد خوب ناجیان، همبستگی و همکاری های بین بخشی موجب شد تا شاهد این میزان کاهش غرق شدگی را نقاط مختلف کشور باشیم.
وی با اشاره به اینکه غرق شدن یک نفر در کشور هم زیاد است، بیان کرد: آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی نقش بسیار مهمی در کاهش غرق شدگی دارد.
رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی با تقدیر از زحمات فعالان این حوزه به ویژه ناجیان اضافه کرد: هر چند قله ورزش حرفه ای کسب مدال مسابقاتی چون المپیک بوده و موفقیت در میدان مسابقه بسیار ارزشمند و ماندگار است اما نجات یک انسان ارزشمندتر از موفقیت در میادین المپیک است.
رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی گفت: ارائه آموزش های لازم و به روز به ناجیان با استفاده از مدرسان مجرب از اولویت های این فدراسیون است.
حیدری با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار ناجی در سراسر کشور در کلاس های آموزشی ارائه شده توسط فدراسیون نجات غریق و غواصی شرکت کرده اند افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۳۵ هزار نفر از ناجیان کشور در دوره های آمادگی نجات غریق شرکت کردند که این اقدام در راستای ارتقای دانش و ارائه خدمات بوده است و این روند همچنان ادامه دارد.
وی اظهار کرد: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با وزارت آموزش و پرورش ۳۳ هزار معلم ورزشی در سراسر در یک بازه زمانی مشخص آموزش های نجات غریق را فراخواهند گرفت و با این اقدام در واقع بیش از ۱۴ میلیون دانش آموز مباحث نجات غریق و پیشگیری از غرق شدگی را یاد خواهند گرفت.
رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی با مطلوب ارزیابی کردن عملکرد هیات نجات غریق استان اردبیل، گفت: هیات استان اردبیل در بازرسی از اماکن آبی و استخرها در کشور جزو استان های برتر است.
حیدری با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی نجات غریق درجه ۱ و درجه ۲ در سال جاری در استان اردبیل، افزود: فدراسیون از برگزاری دوره های آموزشی نجات غریق در استان اردبیل حمایت های لازم را خواهد کرد.
وی اظهار کرد: در مجمع سالانه هیات نجات غریق و غواصی استان اردبیل که امروز با حضور اکثریت اعضا برگزار شد علاوه بر اعلام رضایت اعضا از عملکرد این هیات، برنامه های سال آتی این هیات به تصویب اعضا رسید.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل نیز از تدوین اطلس تخصصی گردشگری، ورزشی این استان با توجه به قابلیتهای متعدد آن خبر داد.
محمد علی پهناور با بیان اینکه استان اردبیل قابلیتها و ظرفیتهای ورزشی قابل توجهی دارد، گفت: با طراحی آمایش سرزمینی و ایجاد بسترهای مناسب، در تدوین این اطلس از ظرفیت ورزشی تمامی شهرستانهای استان استفاده خواهد شد.
وی تربیت اخلاقی ورزشکاران را لازم و ضروری دانست و افزود: تمامی هیات های ورزشی استان علاوه بر نظارت به فعالیت های جسمانی ورزشکاران باید به بعد تربیتی و اخلاقی ورزشکاران نیز توجه و ویژه ای داشته باشند.
وی بیان کرد: رشد و توسعه ورزش نقش بسیار مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه دارد و متولیان ورزش استان برای همگانی کردن ورزش نهایت تلاش خود را خواهند کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه مسئولان عالی استان با راه اندازی نهضت زنجیره پیشرفت به دنبال جبران عقب ماندگی های استان در تمامی حوزه ها هستند، اضافه کرد: برای همین اساس انتظار داریم روسای فدراسیون های ورزشی از هیات های ورزشی استان بیش از پیش حمایت های لازم را انجام دهند تا ورزش استان از این قافله پیشرفت عقب نماند.