علی سهرابیبیدار گفت: ۵۹ پروژه در شهرستان همدان با ۱۱۷۰ میلیارد ریال، ۱۲ پروژه در اسدآباد با ۲۶۷ میلیارد ریال، ۹ طرح تویسرکان، ۱۱ طرح در کبودراهنگ با ۱۸۶ میلیون ریال و هشت طرح در نهاوند با ۲۵۴ میلیارد ریال اعتبار به بهرهبرداری میرسد.
او گفت: همچنین ۳۸ طرح در ملایر با ۱۱۸۶ میلیارد ریال، ۱۶ پروژه در فامنین با ۱۰۰ میلیارد ریال، ۳۰ طرح در رزن با ۴۱۲ میلیارد ریال، هفت پروژه در درگزین با ۸۲ میلیارد ریال و ۱۶ طرح در بهار با ۴۵۴ میلیارد ریال اعتبار در ایام دهه فجر به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از آغاز عملیات اجرایی ۳۰ پروژه با ۸۶۰ میلیارد و ۳۷۱ میلیون ریال اعتبار خبر داد و گفت: عملیات اجرایی ۹ پروژه در ملایر، چهار پروژه در همدان، چهار پروژه در کبودراهنگ، ۱۰ پروژه در درگزین و سه پروژه در رزن در ایام دهه فجر آغاز میشود که تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.
سهرابی بیدار گفت: در حوزه توسعه شبکههای فشار ضعیف ۱۶ پروژه، نیرورسانی به مشترکان جدید ۱۳ پروژه، پستهای هوایی ۴۵ پروژه، بهینهسازی شبکه روشنایی معابر ۹ پروژه و در حوزه هوشمندسازی لوازم اندازهگیری ۹ پروژه به اتمام رسیده است.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد مشترکان برق ۸۲۸ هزار و ۵۳۰ مشترک است در حالی که این تعداد در ابتدای انقلاب ۸۳ هزار و ۳۳۶ مشترک بوده است، گفت: در ابتدای دولت سیزدهم تعداد مشترکان برق در استان همدان ۷۸۱ هزار و ۶۵۰ مشترک بوده که ۴۷ هزار مشترک در این دو سال اضافه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: در بخش تحویل انرژی در ۱۰ ماهه امسال ۳۷۲۹ میلیون کیلووات ساعت انرژی تحویل مردم شده است که پیشبینی میشود تا پایان سال بیش از ۴۰۰۰ کیلووات ساعت انرژی برق به مردم تحویل داده شود.
سهرابیبیدار گفت: طول شبکه برقرسانی استان همدان حدود ۲۰ هزار کیلومتر است به طوری که شبکه فشار متوسط ۱۰ هزار و ۹۴۵ کیلومتر و فشار ضعیف ۸۶۸۲ کیلومتر بوده است و از این حجم شبکه باید سالانه چند بار بازدید، تعمیر و نگهداری داشته باشیم تا برق پایدار و مطمئن به مردم تحویل دهیم که در این راستا ۱۸ هزار و ۸۷۲ عدد ترانسفورماتور در استان وجود دارد.
او با اشاره به اینکه ۱۴۰۰ دستگاه ترانسفورماتور در دولت سیزدهم اضافه شده است، گفت: تعداد فیدرها در قبل از انقلاب ۵۰ عدد بوده که در حال حاضر به ۳۰۱ عدد رسیده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در تمام بخشها رشد داشتیم که هر ساله در راستای خدماترسانی به مردم ادامه یافته است، گفت: در حال حاضر در استان هیچ روستایی بدون برق نیست به طوری که ۱۰۷۳ روستای استان برقدار هستند.
سهرابی بیدار با تأکید بر هوشمندسازی و داشتن برنامه اجرایی در سه بخش تحول، دیجیتال و شبکه هوشمند گفت: در بحث هوشمندسازی دنبال به دست آوردن آخرین تکنولوژیها هستیم و در این ریل حرکت میکنیم به طوری که ۱۰۰ درصد شبکه ما برداشت GIS شده است.
او پروژه تعیین محل خطا توسط هوش مصنوعی را یکی از پروژههای این شرکت دانست و گفت: به دنبال این هستیم که پنج ایستگاه به پستهای ۶۳ به ۲۰ اضافه شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اتوماسیون شبکه، گفت: ۳۴۹ نقطه شبکه برق استان همدان از مرکز دیسپاچینگ رؤیت و کنترل میشود.