معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از آغاز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در استان، با رویکرد مصرف نمک یداردار و لبنیات، جاری خبر داد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با رعایت روش‌های اصلاح تغذیه،کاهش مصرف نمک و انجام فعالیت‌های فیزیکی می‌توان از ابتلا به بیماری‌های فشار خون بالا، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری کرد.

دکتر فرزام بیدار پور افزود: به همین منظور، از اول بهمن ماه اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سطح استان شروع شده و تا پانزدهم نیز ادامه دارد.

وی استفاده کمتر از سه گرم نمک در غذا در طول شبانه روز، نمک تصفیه شده و استفاده از لبنیات را در مقابله با بیماری‌های غیرواگیر بسیار موثر دانست. 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، یادآور شد: این پویش با شعار  انتخاب همه، نمک کم، اما تصفیه شده ید دار برای هفته اول و  از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی برای هفته دوم نامگذاری شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار