وی ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف در تغییر ساختار سازمان فرهنگی شهرداری مشهد و تبدیل آن به معاونت، ایجاد سازمانهای مستقل به منظور برقراری عدالت در اجرای برنامههای مختلف در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، زیارت و ... در شهر و همچنین تخصیص بودجه بر اساس برنامهریزی هدفمند در حوزه تخصصی آن و بر اساس ظرفیتها و نیازهای مناطق مختلف شهر و البته شهروندان است.
علویمقدم اظهار کرد: شهرداری مشهد بزرگترین نهاد خدمتگزار است که ظرفیتها و زیرساختهای اثرگذاری فرهنگی با حجم عظیم میلیونی در بعدهای مختلف از جمله مخاطب را داراست، اما متاسفانه در حوزههای مختلف از جمله فرهنگی و اجتماعی، زیارت و ورزش فاقد ساختار تشکیلاتی مطلوب و کارآمد است.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: در حال حاضر تلاش ما این است تا بتوانیم معاونت فرهنگی را در شهرداری مشهد احیا کنیم و شهرداری نیز این موضوع را از طرق مختلف پیگیری کرده است تا بتوانیم خدمترسانی شهرداری مشهد به زائران و مجاوران علیبنموسیالرضا(ع) را در بعدهای مختلف به شکل حرفهایتر و جدیتر به انجام برسانیم.
وی افزود: آنچه در کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر مشهد نیز همواره به دنبال آن بودیم اجرای عدالت در برگزاری برنامههای ورزشی و ایجاد زیر ساختها و بهرهمندی از تمام ظرفیتهای ورزش در اقصی نقاط شهر بوده است. در کنار این موضوعات باید به حوزه جوانان نیز توجه داشته باشیم.
علویمقدم اظهار کرد: در حوزه ورزش و جوانان با اقشار مختلف سروکار داریم و نیازهای آنها متغیر است، پس باید فضایی را برای پذیرش تغییر و ایدههای جدید ایجاد و با دید جدیدی به آینده نگاه کرد که این مهم با تشکیل سازمان ورزش در شهرداری مشهد انشاءالله به انجام خواهد رسید.