مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران روز یکشنبه در دیدار با استاندار کرمانشاه توجه به نیروی انسانی و وضعیت معیشتی بازنشستگان را یکی از اولویتهای این شرکت عنوان کرد و گفت : با برنامهریزیهای انجام شده مشکلات مالی بازنشستگان شرکت مخابرات سال ۱۴۰۳ به طور کامل برطرف میشود.
مجید سلطانی افزود: همواره نگاه مثبتی به نیروی انسانی داشتیم، اما متاسفانه عدم توازن موجود در درآمد و هزینههای شرکت مخابرات ایران که به دلیل سیاستهای گذشته ایجاد شده بود، مشکلاتی را برای نیروی انسانی شرکت خصوصا بازنشستگان ایجاد کرد.
وی با تاکید براینکه در جلسات متعدد با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سایر مدیران ذیربط مسائل و مشکلات نیروی انسانی تشریح شده است، افزود: تصمیمات بسیار خوبی برای رفع مشکل بازنشستگان گرفته شده است تا در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این مشکلات را به طور کامل مرتفع کنیم.
سلطانی با بیان اینکه زیرساختهای بسیار خوبی برای توسعه ارتباطات شهری و روستای در کشور ایجاد شده است، گفت: هم اکنون ۱۹۰ هزار کیلومتر زیرساخت فیبرنوری در کشور داریم و سالیانه هم حدود ۱۵ هزار کیلومتر به این زیرساخت اضافه میکنیم و این در حالی است در دهه فجر امسال هم ۱۰۰ هزار میلیارد ریال پروژههای مختلفی در کل کشور را به بهره برداری میرسانیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران توسعه زیرساختهای ارتباطی در روستاهای کشور را یکی از برنامههای اصلی این شرکت عنوان کرد و گفت: برای سایر اپراتورها سرمایه گذاری در روستاها مقرون به صرفه نیست، اما شرکت مخابرات به دنبال توسعه ارتباطات در دورافتادهترین روستاها هم هست تا مردم بتوانند از این زیرساخت استفاده کنند و شرکت مخابرات ایران آهنگ توسعه ثابت و سیار ارتباطات را به هیچ عنوان کم نکرده است.
این مسئول با اشاره به اینکه زیرساختهای ارتباطی بسیار خوبی در استان کرمانشاه ایجاد شده است که در بیشتر شاخصها از میانگین کشوری هم بهتر است، افزود: ضریب نفوذ ارتباطات ثابت و سیار در شهرهای استان ۲.۴ درصد از میانگین کشوری بهتر است، اما توسعه ارتباطات در روستاهای استان و با توجه به کوهستانی بودن مسیرهای منتهی به آنها با مشکلاتی همراه است.
وی تصریح کرد: با این حال از ۲ هزار و ۴۳۴ روستای استان، ۲ هزار و ۱۶۰ روستا تلفن ثابت دارند که ۴.۵ درصد از میانگین کشوری بالاتر است و ۱۵۱ روستای استان هم به اینترنتای دی اس ال دسترسی دارند.
سلطانی پوشش همراه اول در استان را ۶۳.۵ درصد، ایرانسل ۳۰.۸ درصد و رایتل را ۴.۷ درصد عنوان کرد که همگی از پوشش میانگین کشوری بالاتر هستند و توضیح داد: در راستای توسعه شبکه روستایی در استان هم ۲۴۰ سایت آماده بهره برداری است و در عین حال هم ۱۲ سایت برای دسترسی به اینترنت نسل پنجم هم در استان آماده راه اندازی است
استاندار کرمانشاه گفت: تلاش میشود با هم افزایی بیشتر مردم از خدمات مطلوب بهرهمند شوند.
محمد طیب صحرایی افزود: در استان کرمانشاه با بعضی از لکههای غیر پوشش یافته مواجه هستیم که باید با کار جهادی مشکلات مردم مرتفع شود.
مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه از اجرای ۷ هزار کیلومتر فیبر نوری در استان خبر داد و گفت: ضریب نفوذ فیبر نوری استان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری است.
امیری افزود: هم اکنون عملیات ایجاد ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در استان در دست اجراست که تا پایان امسال به اتمام میرسد .