معاون منابع انسانی مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: دنیا نیازمند زنانی است که دیگران را رشد می‌دهند، عشق می‌ورزند و شجاعانه زندگی می‌کنند و حافظ محیط زیست هستند.

زهرا سپهر، معاون منابع انسانی مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: روز‌های بسیار شیرینی در طی تمام سال‌های خدمت تجربه کردم. بهترین، مفیدترین و زیباترین لحظات من روز‌هایی است که انسان‌ها ناامید و با دلشکسته تماس میگرفتند یا مراجعه میکردند و با چشمانی پر از اشک شوق و با رضایت اتاق من را ترک میکردند.

وی افزود: برای انجام کار مراجعانم تمام خود را میگذارم و معتقدم که دعا‌های خیر افراد تا آخرین لحظات زندگی بدرقه راه خودم و خانواده ام خواهد بود. تجربه تلخ ندارم و نداشتم چرا که تجربه همیشه آموزنده و بهترین معلم است. من برای رسیدن به این نقطه روز‌ها و شب‌ها تلاش کردم، مطالعه کردم، اما هیچوقت حاضر نشدم شأن زن بودن و انسانیت خود را زیر پا بگذارم.

او تصریح کرد: جلوی هیچکس سر خم نکرده و نخواهم کرد مگر خداوندی که خالق من هست. اما موردی که در این سال‌ها همیشه خاطر من را آزرده میکرد و در قبالش هیچوقت سکوت نمیکردم، تبعیض میان انسان‌ها فارغ از جنسیت آن‌ها و عدم رعایت شایسته سالاری در میان افراد بوده و هست.

معاون مرکز توسعه منابع انسانی سازمان محیط زیست گفت: نادیده گرفتن سعی و تلاش و دانش افراد، نادیده گرفتن شرایط خاص زندگی افراد همچون جدایی، بیماری سخت، فوت والدین و افراد درجه یک اثرات مخربی در روحیه کارمندان میگذارد و گا‌ها منجر به خروج از خدمت آنان میگردد که این یعنی از دست دادن یک سرمایه غنی در سازمان.

او ادامه داد: در خصوص عدم رعایت شایسته سالاری توسط مدیران در سازمان‌ها میتوان به این مهم اشاره کرد که لطمات جبران ناپذیری در بلندمدت به سازمان و افراد آن خواهد داشت. انتخاب افراد ناشایست و تفویض اختیار به آنان میتواند سازمان را از هدف اصلی و ماموریت‌های خود خارج نماید.

وی اضافه کرد: شایسته سالاری بر اثربخشی سازمانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم تأثیر دارد. شایستگی شغلی به میزان قابل توجهی بر اثربخشی سازمانی تأثیرگذار بوده است. زمانی در سازمان برای شغل‌های ایجادشده شایستگی در نظر گرفته میشود، اثربخشی سازمان ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون مرکز توسعه منابع انسانی سازمان محیط زیست شایسته سالاری ازجمله عواملی است که موجب شکوفایی، وفاداری و تعهد کارکنان به کار و سازمان میشود. اعتماد همکاری را ترویج میدهد و منابع را به حرکت درمیآورد؛ بنابراین مدیر باید دقت زیادی داشته باشد تا اعتماد بین اعضاء حفظ شود.

سپهر تاکید داشت: در سازمان‌ها باید سعی شود ضمن نزدیک نمودن افکار و دیدگاه‌ها در خصوص تصمیم گیری‌ها جهت پیشرفت سازمان، یک تصمیم گیری مشترک در اعضای سازمان ایجاد شود تا بتوان به ویژگی‌های شایستگی در کارشناسان توجه کرد.

او گفت: فاصله بسیاری با برابری کارمندان زن و مرد در سطوح مدیریت و سازمان‌ها داریم و امیدواریم که نقش پرررنگ‌تر بانوان در پست‌های مدیریتی به چشم بخورد. زنان منظم، دقیق و در میزان ارتکاب تخلفات اداری آن‌ها کمتر است. خوشبختانه با افزایش آگاهی بانوان و افزایش اعتمادبه‌نفسشان و تلاش‌های مستمر آن‌ها در طول تاریخ نگاه‌های تبعیض‌آمیز و بعضاً غیرمحترمانه در جامعه در حال کمرنگ شدن است.

وی اضافه کرد: زنان با تکیه به توانایی‌های خود توانستند به بهترین شکل الزام حضور خود در جایگاه‌های مدیریتی را ثابت کنند. دولت محترم تلاش نموده است زمینه ارتقاء جایگاه سازمانی و رشد را برای بانوان فراهم نماید. ماده ۱۷ قانون جوانی جمعیت اشاره به این موضوع دارد که مدیران ارشد کشور به جایگاه بانوان شاغل در دولت نگاه ویژه‌ای دارند و معتقدند بانوان باید با خیال آسوده از یکسو به پرورش فرزندان که سرمایه انسانی آینده کشور هستند و از سوی دیگر به وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی خود بپردازند. بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار با اقشار مختلف بانوان صحه بر این موضوع میگذارد که مسئولیت اجتماعی زنان با انجام مسئولیت خانوادگی منافاتی ندارد.

او عنوان داشت: وقتی عشق به کشور و مردم داشته باشی فرقی نمیکند در جایگاه مدیر، پزشک، معلم، صاحب کسب و کار و ... باشی! علاقه من به شغلم هر روز بیشتر از روز قبل هست و محدود به یک سازمان یا وزارت نمیشود. اما در خصوص سازمان محیط زیست و زنان شاغل در آن باید گفت: زنانی عاشق، محکم، با اراده، دلسوز و مهربانند. بانوانی که علاقه به محیط زیست باعث شده حاضر نشوند سازمان خود را ترک نمایند و یا در انجام وظایف خود کوتاهی نمایند.

وی اظهار کرد: زن تراز ایرانی و اسلامی؛ بانویی آگاه، توانمند، خلاق، کارآفرین و در عین حال متعهد و ایثارگر است. فردی است که با الگوبرداری از سبک زندگی سرور زنان عالم، حضرت زهرا (س) در جایگاه مادر، دختر همسر برای خانواده و تربیت و توجه به جامعه و رعایت عدالت و انصاف خوش میدرخشد.

او گفت: دنیا به زنان قوی و حافظ محیط زیست نیاز دارد، زنانی که دیگران را رشد می‌دهند، زنانی که عشق می‌ورزند و زنانی که شجاعانه زندگی می‌کنند و در عین مهربان بودن جدی و قاطع هستند. زنانی با اراده، تسلیم ناپذیر و موفق! برای همه همکارانم بالاخص بانوان در سازمان حفاظت محیط زیست آرزوی خوشبختی و سلامتی میکنم.

برچسب ها: محیط زیست ، زنان قوی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۰۵ آبان ۱۴۰۳
کاش حرفهای قشنگ این خانم واقعیت داشت متاسفانه تمام حرفهای ایشان دروغی بیش نیست و فقط برای مطرح شدن در رسانه می باشد
آخرین اخبار