محمدنژاد گفت: ورود بخش خصوصی به میادین نفت و گاز می‌تواند سودآوری بالایی برای کشور داشته باشد.

پرویز محمدنژاد قاضی محله، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره راهکار شکستن انحصار توسعه میادین نفت و گاز گفت: مجلس در برنامه هفتم مصوب کرد که در حوزه توسعه و استخراج نفت و گاز علاوه بر شرکت ملی نفت، بخش‌های خصوصی نیز به این حوزه ورود کنند.

وی ادامه داد: در چهار دهه گذشته در کشور ما و حتی قبل از انقلاب این مسائل و بهره‌برداری‌ها دولتی بوده است و به‌دلیل انحصار موجود در این حوزه شاهد ورود بخش خصوصی نبوده‌ایم.

محمدنژاد بیان کرد: ما باید تمام اختیارات دولت را که می‌توان آن را برون‌سپاری کند را به بخش خصوصی واگذار کنیم. باید مجموعه اختیارات و مجموعه خدماتی را که می‌توان برون‌سپاری کرد را با استفاده از اصل ۴۴ برون‌سپاری کنیم.

نماینده مردم لنگرود اظهار کرد: وقتی ما روش توسعه در دنیا را نگاه می‌کنیم به‌عنوان مثال سازمان تجارت جهانی و مجموعه قواعدی که بر آن حاکم است متوجه می‌شویم که از شصت الی هفتاد سال پیش بخش خصوصی به آن ورود کرده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: تنها موردی که می‌تواند مدیریت‌ها را جامع و درست تعریف کند و بهره‌وری را بالا ببرد، ورود بخش خصوصی به بخش‌هایی است که سودآوری بالایی می‌تواند به‌دنبال داشته باشد.

وی بیان کرد: ورود بخش خصوصی در تمام حوزه‌ها می‌تواند باعث شود که جلوی انحصار بخش دولتی را بگیرد. در حال حاضر بخش دولتی بر تمام مسائل چنبره زده و همین موجب بدبختی در کشور ما شده است.

محمدنژاد افزود: سال‌های سال است که همه در کشور ما معتقدند که باید بخش خصوصی به این حوزه ورود کند، اما دولت در برابر این مسئله مقاومت می‌کنند، زیرا این مسئله برای دولت سودآوری بالایی دارد که در این حوزه‌ها نقش داشته باشد. تسلط دولت به این حوزه‌ها باعث افزایش قدرت و حاکمیت دولت می‌شود، اما این تصور اشتباه است.

نماینده مردم لنگرود اظهار کرد: در بخش انرژی و در کمیسیون انرژی مجلس بار‌ها و بار‌ها به وزارت نفت و متولیان و خود دولت تاکید کرده‌ایم که باید به سمت ورود بخش خصوصی در حوزه نفت و گاز حرکت شود.

وی اضافه کرد: عقل، منطق، حساب، کتاب و تجارت همه بر پایه حضور شرکت‌های قوی باید صورت بگیرد و مسئله بعدی این است که ما در بازدید‌های فیزیکی که از مناطق جنوبی کشور داشته‌ایم متوجه شده‌ایم که تاسیسات نفتی ما سال‌های سال است که هیچ‌گونه توسعه‌ای نداشته است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: ما فقط در حال بهره‌برداری از میادین نفتی هستیم و هیچ‌گونه توسعه و به‌کارگیری تکنولوژی را در این بخش شاهد نیستیم و نگهداری، بهره‌برداری، ترمیم، مرمت و بازسازی همه مکان‌هایی که قرار است تولید ثروت کنند در کشور ما رها شده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۳ دی ۱۴۰۲
مثل بانک های خصوصی و دیگر کارخانجات و صنایع که دست خصوصی دادید و ورشکسته شدند ؟؟؟
Finland
ناشناس
۰۹:۴۰ ۲۳ دی ۱۴۰۲
خصوصی سازی با چاشنی در اقتصاد ایران که نتیجه اش میشود فقیر تر شدن مردم ایران چیزی که از سال به سال به درد مردم اضافه میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۲۳ دی ۱۴۰۲
اگر بیابون رو به اقتصاد دولتی تحویل بدین بعد از ۶ ماه با کمبود شن مواجه میشید میلتون فریمن برنده جایزه نوبل اقتصاد


اقتصاد ایران ۹۹ درصد دولتیه.اینهمه کارمند مازاد بی مصرف و مفت خور.اینهمه شرکت و نهاد زیانده و مصرف کننده.اینهمه زمین و تاسیسات و زیرساخت که فقط هزینه استهلاک دارن

حیف.واقعا حیف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۲۳ دی ۱۴۰۲
صنعت ملی نفت
جوک ب معنای واقعی
Iran (Islamic Republic of)
Hossein
۰۸:۵۲ ۲۳ دی ۱۴۰۲
اثر خصوصی سازی تو بانکها کشور ورشکسست کرده...ورود بخش خصوصی به نفت و گاز ینی گرانی بنزین و سوخت ینی تورم ینی نارضایتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۳ ۲۳ دی ۱۴۰۲
این نماینده مردم شهر ما هم که فقط حرف میزنه، یه کار درست و حسابی هم واسه شهر ما نکرده، اینهمه مردم مشکل دارن انجا، هیچکدوم رو حل نکرده،
United States of America
ناشناس
۰۸:۳۱ ۲۳ دی ۱۴۰۲
درست میفرمایید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۸ ۲۳ دی ۱۴۰۲
این هم حرفیه باید بگی بالا کشیدن پول مردم در بورس به جای این حرفها باید بورس را درست کنید مردم بیش از این متضرر نشن
Germany
ناشناس
۰۱:۱۶ ۲۳ دی ۱۴۰۲
کدام آقازاده می خواهد چاه های نفت کشور را بخرد؟
هیچ جایی دنیا منابع طبیعی خصوصی سازی نمی شود. حتی خدمات بهره داری بطور کامل در
اختیار موسسات خصوصی گذشته نمی شود بلکه مشارکت داده می شود ولی نه به یک شرکت بله چندین کشور
آخرین اخبار