استاندار تهران از کمبود جدی آب در استان تهران خبر داد.

 با کاهش بارندگی‌ها در آذر و دی ماه کشور با مشکل کم‌آبی مواجه شده است به صورتی که در سال جاری آبی، از مهر تا ۱۶دی ماه متوسط بارش‌های رخ داده ۴۸میلیمتر بوده که در مقایسه با سال قبل ۳۵‌درصد کاهش یافته است.

در حال حاضر ۲۶ استان در کشور کمتر از مقدار نرمال بارش دریافت کرده‌اند و بر اساس پیش‌بینی‌ها باید ۵/۲۸ میلیمتر بارش در سال جاری رخ می‌داد، اما این عدد به ۱۸‌درصد کاهش یافته است.

علیرضا فخاری استاندار تهران در این خصوص گفت: وضعیت آب در استان تهران به واسطه عدم بازش باران سطح قابل قبولی را در دسترس ندارد.

وی ضمن درخواست از هموطنان به خصوص شهروندان تهرانی جهت رعایت در مصرف آب گفت: از مصرف آب و اسراف آن جلوگیری شود.

از ابتدای فصل جاری نیز به‌طور میانگین بارش ۵.۴ میلیمتر بارش به ثبت رسیده است که در مقایسه با میانگین ۱۴.۲ میلیمتری بلند مدت، ۶۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

از ابتدای سال جاری میانگین بارش کشور ۳۸.۸ میلیمتر بوده است. میانگین بارش در بلند مدت ۷۳.۲ میلیمتر ثبت شده بنابراین طی این بازه زمانی ۴۷ درصد کاهش یافته است.

پیشتر عیسی بزرگ‌زاده سخنگوی صنعت آب در گفته بود در کل کشور تاکنون حدود ۴۸ میلی‌متر بارندگی رخ داده که این میزان باید نسبت به دوره متوسط بلندمدت ۵۵ ساله حدود ۸۰ میلی‌متر باشد.

وی همچنین تاکید کرده بود در چهارمین سال پیاپی خشکسالی هستیم و در استان تهران پرشدگی سد‌ها ۱۴ درصد است که نسبت به سال گذشته مجموع حجم مخازن سد‌های تهران چهار درصد وضعیت بهتری دارد، اما نکته مهم در خصوص استان تهران این است که سد‌های غرب تهران با ۳۲ میلیون مترمکعب آب وضعیت بهتری نسبت به سد‌های شرق استان با ذخیره ۲۲ میلیون مترمکعبی دارد.

رییس سازمان هواشناسی هم تاکید کرده بود حتی اگر زمستان پربارشی داشته باشیم، به‌دلیل خشکسالی‌های چندساله، مساله کمبود آب برای ما جدی است.

برچسب ها: آب ، مشکل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۲۰ دی ۱۴۰۲
دولت باید کشت محصولات آب بر رو ممنوع کنه. کشور ما دیگه حتی محل مناسبی واسه کشت برنج هم نیست. قرار نیست کشور برای همه محصولات کشاورزی خودکفا باشه. بسیاری از کشورهای پیشرفته هم برخی محصولات کشاورزی رو وارد می کنند چون کاشتشون بصرفه نیست.
Iran (Islamic Republic of)
مرصاد
۱۰:۵۵ ۲۰ دی ۱۴۰۲
لطفا ؛ بازهم ، بیشتر اسراف کنید و بعد که ، با مشکل جدی آب ، روبرو شدید ، نظام را متهم کنید !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۳ ۲۰ دی ۱۴۰۲
همینا بگو ازتابستون تا حالا زبونشون مو در آورد و با فرهنگهای تهرانی گوش نکردن.آب رسانی نکنید تا قدرآب را بدونن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۰ ۲۰ دی ۱۴۰۲
الگوی مصرف جدیدی با کمک دانش بنیانها برای پر مصرفی مثل تهران تعریف کنید یکی آگاهی ارزش آب اشامیدنی دو نحوه مصرف خانگی سه سرایدارن مجتمع ها.و ادارات چهار ساخت دستگاهی و نصب در پشت بام مجتمع ها در بازیافت پساب ها برای چرخه مصرف پنج جلوگیری و جریمه کشاورزان از کشت محصولات آب بر شش آبیاری قطرهایی مزارع هشت بستن آب بند در مناطق مستعد سیلابی از خسارت و حفظ سفره های آب زیر زمینی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۲۰ دی ۱۴۰۲
برای این مشکل باید فرهنگ سازی شود،واقعا خون آدم به جوش میاد وقتی می بینه یه عده در این وضع چطور اسراف می کنند و از آب برای کارهای غیر ضروری مثل ماشین شستن و محوطه استفاده می کنند. متاسفم!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۲۰ دی ۱۴۰۲
کمتر اب هدر بدین مصرف اب و برق و گاز را به اوج رسوندین .چقدر از تابستون گفتن رعایت کنید و نکردین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۲۰ دی ۱۴۰۲
مصرف بی رویه آب و هدر دادن اب و ماشین شستن عواقبش میشه این
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۲۰ دی ۱۴۰۲
هشداری که سالها نادیده گرفته شد .
Iran (Islamic Republic of)
H
۱۰:۰۶ ۲۰ دی ۱۴۰۲
کمبودد اب یم فاجعه بزرگه
آخرین اخبار