مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه گفت: طی ۹ماهه گذشته امسال در۲۵ واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی منطقه بیش از ۲ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شد.

محسن کهرازهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه گفت: طی ۹ماهه گذشته سال جاری، در۲۵ واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی منطقه بیش از یک میلیون و ۱۲۰هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده و با این میزان جوجه ریزی، بیش از ۲ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شد.

محسن کهرازهی گفت: با سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی ، ۸ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت ۱۶۰ هزار قطعه در سطح شهرستان میرجاوه و با پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۹۰ درصد در حال احداث است.

وی تصریح کرد: با عنایت به شرایط مساعد این شهرستان جهت تولید گوشت سفید و همت سرمایه گذاران ، برای تعداد ۳۵طرح دیگر نیز مجوز اولیه صادر شده و به زودی عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.

مدیر جهادکشاورزی میرجاوه اظهارکرد: از ابتدای امسال تاکنون ، ۹ واحد جدید صنعتی پرورش مرغ گوشتی در سطح شهرستان به بهره برداری رسیده و تعداد مرغداری های شهرستان به ۲۵ واحد ارتقا یافته است.

برچسب ها: مرغداری ، کشاورزان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار