دبیر شورای اجتماعی کشور گفت: دولت سیزدهم موضوع مردمی شدن اداره کشور را با بها دادن به تشکل‌های مردم پایه در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار داده است.

حجت‌الله غلامعلی گفت: با تقویت مؤلفه مشارکت مردمی در دولت سیزدهم سعی بر این است تا آسیب‌های اجتماعی به حداقل رسیده و سرمایه و نشاط اجتماعی ارتقا یابد.

دبیر شورای اجتماعی کشور افزود: عمده خدمات و فعالیت‌ها با محوریت تشکل‌های مردمی انجام می‌شود و در تصمیم‌گیری‌ها نیز از نمایندگان این تشکل‌ها برای اصلاح و بهبود فرآیندها دعوت می‌شود.

به گفته او، این رویکرد در حقیقت واگذاری امور به تشکل‌های مردمی و فعالیت گسترده آنها در حوزه‌های مختلف است که نمونه آن انتخاب روستاهای دوستدار کتاب است که قطعا نتایج سودمندی را به همراه خواهد داشت.

غلامعلی افزود: شهرستان مشگین‌شهر از ظرفیت بی‌نظیری در حوزه‌های معدنی، گردشگری و سازه‌های هیجانی بهره‌مند است که با داشتن چشمه‌های آبگرم متعدد امکان جذب توریسم داخلی و خارجی را دارد.

او گفت: میزبانی این شهرستان از رویدادهای فرهنگی و هنری نظیر جشنواره منطقه‌ای انجمن سینمای جوان ابزاری موثر در معرفی توانمندی‌های مشگین شهر در حوزه‌های مختلف است که به راحتی می‌توانیم از این ظرفیت بهره ببریم.

دبیر شورای اجتماعی کشور افزود: به جای اتکا به منابع محدود دولتی بهتر است از ظرفیت بخش خصوصی در جذب سرمایه‌گذاران استفاده کرده و فضای کار موثر را فراهم کنیم.

غلامعلی با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر استفاده از ظرفیت هنر در بحث مدیریت کاهش آسیب‌های اجتماعی ‌بیان کرد: با پرهیز از کارهای سفارشی بهتر است از توانمندی جوانان خلاق و مبتکر استفاده کرده تا خوش ساخت‌ترین آثار هنری را شاهد باشیم.

او ادامه داد: در این شهرستان با وجود فرماندار علاقمند و با انگیزه و هنرمندان خلاق می‌توان در حوزه های مختلف تولید آثار فرهنگی و هنری را انجام داده و بسترهای حمایتی بیشتر را مهیا کرد.

دبیر شورای اجتماعی کشور بودجه 16 هزار میلیارد تومانی مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌های مختلف را یادآور شد و بیان کرد: برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی ـ هنری به نفع منطقه است تا در کنار افزایش سهم سبد فرهنگی خانوارها شاهد معرفی قابلیت‌های این شهرستان و نظیر آن در کشور برای جذب گردشگر باشیم.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار