معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام گفت: حمایت از تولید نان باکیفیت در استان ایلام انجام می‌گیرد.

 شهریار عباسی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام در نشست شورای آرد و نان استان اظهار داشت: اهمیت نان کامل و نقش آن رویکرد جدیدی است که باعث شده کمیسیون اصل نود مجلس مصوبه‌ای ابلاغ کند که نان کامل تولید شود.

وی افزود: رویکرد ما در استان تولید نان کامل در راستای حفظ سلامت شهروندان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم در استان فراهم شود و تصمیم جدی استان برای احیا و تولید نان کامل به منظور جلوگیری و پیشگیری از بیماری‌های متعدد انجام گیرد.

عباسی تاکید کرد: این نان کامل با هدف ارتقا کیفیت نان، جلوگیری از ضایعات و از همه مهمتر حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از بیماری‌های غیرواگیر و گوارشی که به دلیل استفاده از نان سفید ایجاد شده، باید در سفره مصرف مردم قرار گیرد.

عباسی تاکید کرد: با آموزش‌های لازم به نانوایی‌ها حتماً مشوق داده شود و آنالیز قیمت جدید برای واحد‌هایی که نان کامل انجام پخت می‌کنند، انجام شود.

وی از فرمانداران خواست بحث رعایت سقف سهمیه را مد نظر قرار دهند و اگر نانوایی با کسر سهمیه بی‌دلیل مواجه می‌شوند فقط یکبار از محل شناورسازی کمک کنند و با افراد متخلف برخورد قاطع شود.

وی تاکید کرد: اگر نانوایی نان با کیفیت ارائه می‌دهند باید تشویق شود و حمایت از این واحد‌ها انجام گیرد.

عباسی اضافه کرد: عشایر و روستاییان در سامانه مدیریت یکپارچه آرد برای دریافت آرد ثبت نام کنند.

وی افزود: ثبت‌نام جمعیت عشایری و روستایی همه شهرستان‌ها، برای اختصاص سهمیه آرد باید ظرفیت مدت ده روزه انجام گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: کمیته استان با کمک صنعت، معدن و تجارت آنالیز قیمت همه نان‌ها در استان را مشخص نماید و به وزارت اعلام کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام در پایان بر فعالسازی میزخدمت نان در محل فرمانداری‌ها تاکید کرد.

برچسب ها: نانوایی ، کیفیت نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.