کیانوش اربیدار در گفتگو با ایسنا،معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه تعهد امسال کمیته امداد را طبق سند اشتغال استان ایجاد هشت هزار فرصت شغلی عنوان کرد و گفت : با گذشت ۹ ماه از سال توانسته ایم ۴۸۷۰ فرصت شغلی ایجاد کنیم.
وی افزود: این تعداد فرصت شغلی با پرداخت ۵۶۰ میلیارد تومان تسهیلات ایجاد شده است.
وی سهمیه تسهیلات اشتغال امسال کمیته امداد استان را ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: به همین میزان، طرح به بانکها معرفی شده و در صورت همکاری بانکها در پرداخت تسهیلات، ۱۰ هزار شغل تا پایان سال در استان ایجاد میشود.
اربیدار خاطرنشان کرد: در صورت تحقق این امر تا پایان سال، امسال بیش از تعهدی که در سند اشتغال استان داشتهایم شغل ایجاد کردهایم.
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه گفت: درخواست ما از بانکها این است که برای ایجاد هرچه بیشتر شغل در استان، قدری روند پرداخت تسهیلات را تسهیل کرده و در تضامین بانکی هم سخت گیریها را کمتر کنند.
اربیدار در خصوص روند پرداخت تسهیلات و ایجاد اشتغال در کمیته امداد گفت: در وهله اول افرادی که به ما مراجعه کرده و صاحب طرح و ایده هستند به واحد مشاوره و استعدادسنجی معرفی میشوند و در این واحد صلاحیت فرد برای ورود به بازار کار سنجیده شده و دورههای آموزشی کوتاه مدت ورود به بازار برای او برگزار میشود. در ادامه متقاضی به بانک معرفی و تسهیلات خود را دریافت کرده و اجرای طرح آغاز میشود.
این مسئول گفت: در مدت اجرای طرح هم آموزشها ادامه دارد و حتی بعد از اجرای طرح هم آموزشهای بازاریابی و فروش محصولات را برای متقاضیان داریم.
وی خاطرنشان کرد: مددجویانی هم که حرفه و مهارت بلد نبوده و آماده ورود به بازار کار نباشند، تحت آموزشهای بلندمدت قرار گرفته تا برای ورود به بازار کار آماده شوند.
اربیدار گفت: نظارت و ارزیابی مهمترین بخش روند ایجاد اشتغال در کمیته امداد استان است و طرحهای اجرا شده تا پنج سال رصد شده تا از پایدار بودن شغل ایجاد شده اطمینان حاصل کنیم و مطمئن شویم تسهیلات بطور کامل صرف ایجاد شغل شده است.
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه سقف پرداخت تسهیلات اشتغال را به طور معمول ۱۵۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: برای برخی مشاغل خاص این میزان تا ۳۰۰ میلیون تومان هم قابل افزایش است.
وی خاطرنشان کرد: این تسهیلات با سود چهار درصد بوده و مدت بازپرداخت آن نیز هفت ساله است.
اربیدار گفت: برای مشاغلی مانند دامپروری و کشاورزی که به ثمر نشستن آن زمان بر است، تنفس برای پرداخت تسهیلات لحاظ شده، اما برای مشاغل حوزه خدمات تنفس نداریم.
این مسئول در خصوص پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به غیرمددجویان هم گفت: افراد دهکهای یک تا پنج که فاقد شغل و بیمه تامین اجتماعی باشند نیز میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند .