عدم رعایت بهداشت منجر به پلمب یک قنادی و یک نانوایی در سراوان شد

 عربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان گفت: در راستای اجرای طرح تشدید و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دو باب مکان کسب متخلف شامل یک باب کارگاه قنادی و یک باب نانوایی به علت عدم رعایت نظافت و بهداشت محیط، استفاده از مواد اولیه فاسد و غیرمجاز، نگهداری مواد غذایی در شرایط نامناسب و عدم رعایت بهداشت فردی کارکنان پلمب شد.

وی ادامه داد: نظارت بر قنادی و نانوایی نقش مهمی در حفظ سلامت مردم دارد، بازرسان بهداشت محیط با با نظارت دقیق و مستمر خود از وقوع بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده جلوگیری می کنند.

عربشاهی  افزود: شهروندان عزیز در صورت مشاهده تخلف بهداشتی از سوی هر صنفی می توانند به سامانه 190 وزارت بهداشت تماس حاصل نمایند و گزارش تخلف بهداشتی را به بازرسان بهداشت محیط اطلاع دهند. 

برچسب ها: علوم پزشکی ، قنادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۸ دی ۱۴۰۲
خواهشاً نانوایی یا هر مرکز خدماتی این چنینی تعطیل نکنید بلکه جریمه کنید تعطیل کردنش به مردم اون منطقه ضربه می زنه