بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی تامین اجتماعی چابهار با حضور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور گلنگ زنی شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در حاشیه آیین کلنگ زنی بیمارستان تامین اجتماعی  اظهارکرد: این بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی در زمینی به مساحت سه هکتار و زیربنای ۲۰ هزار مترمربع ساخته می‌شود.

میرهاشم موسوی افزود: ۲۰ هزار میلیارد ریال برای ساخت این بیمارستان پیش بینی شده و تمامی مجوزهای لازم اخذ شده و در مدت پنج سال تکمیل و به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه سیستان‌ و بلوچستان مقصد پنجاه‌ و دومین سفر استانی ام است، خاطرنشان کرد: این سفر با هدف بررسی میدانی شرایط ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و نیز بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های بخش‌های مختلف بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی به‌ همراه تعدادی از معاونان و مدیران این‌ سازمان از چابهار آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: ساخت درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستانهای کنارک و نیکشهر هم آغاز شده و ۱۸ ماه آینده تکمیل می‌شوند که می‌توانند در کنارک بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی چابهار نقش موثری در ارتقای شاخص های سلامت داشته باشند.

دولت برای ارتقای شاخص های سلامت چابهار بیشتر همت کند

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز با اشاره به کمبود تخت‌های بیمارستانی و کم بودن شاخص‌های سلامت، گفت: ساخت بیمارستان تامین اجتماعی چابهار به ارتقای شاخص های سلامت کمک می کند و شاهد کمتر شدن مشکلات حوزه سلامت بندرچابهار خواهیم بود.

جواد سپاهی اظهارکرد: سیستان و بلوچستان یکی از استان‌های ایران با ضعیف‌ترین شاخص بهداشتی و درمانی است، برای مثال از جاسک تا راسک با حدود ۷۰۰ کیلومتر فاصله، تنها با یک یعنی بیمارستان «امام علی(ع)» چابهار پوشش داده می‌شوند.

وی افزود: سرانه پزشک عمومی و متخصص نسبت به جمعیت سیستان و بلوچستان بویژه در چابهار وضعیتی نامناسبی دارد و این موضوع در جنوب استان حادتر است.

فرماندار چابهار با اشاره به اینکه این شهرستان با جمعیت ۲۰۰ هزار نفر و زیر پوشش بیش از ۷۰۰ هزار نفر شهرهای همجوار نیازمند بیش از یک‌هزار تخت بیمارستانی است ولی هم اینک کمتر از ۲۰۰ تخت دارد، گفت: بیماران کنارک، نیکشهر، سرباز، قصرقند و یا به نوعی می‌توان گفت از جاسک تا راسک به بیمارستان چابهار مراجعه می‌کنند.

وی ادامه داد: ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی از خواسته‌های بحق مردم محروم این منطقه است و باید مردم از امکانات لازم و پزشک بهره‌مند باشند تا مجبور به عزیمت به سایر استان‌های کشور نباشند.

سپاهی تصریح کرد: چابهار با وجود داشتن فرصت‌های خوب تجاری، اقتصادی و گردشگری متاسفانه از محروم ترین نقاط ایران از نظر شاخص‌های بهره‌مندی از آب، آموزش، راه، بهداشت، برق، تلفن و اینترنت بوده و هنوز شاخص بهره مندی مردم از آب سالم و بهداشتی خیلی پایین است.

وی تکمیل طرح‌های نیمه تمام بهداشتی و درمانی، تخصیص ردیف ملی برای تکمیل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی، اعزام پزشک براساس ساختار سازمانی مصوب و تکمیل خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی ودرمانی در چابهار را خواستار شد.

شاخص تخت در سواحل مکران چهار دهم است

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد و کنارک در مجلس شورای اسلامی نیز اظهارکرد: شاخص تخت بیمارستانی در کشور ۱.۸ (یک متر و هشت دهم) است این در حالیست که در ۶ شهرستان سواحل مکران کمتر از چهار دهم است.

معین الدین سعیدی توجه بیشتر به حوزه بهداشت و درمان منطقه بلوچستان را خواستار شد و بر ساخت بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی دشتیایری، بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی زرآباد، بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی قصرقند و تکمیل بیمارستان پلان تاکید کرد.

وی گفت: اختصاص امکانات بهداشتی و درمانی و استخدام نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز شامل پرستار و پزشکان متخصص و فوق تخصص سطح درمان جنوب استان را افزایش می‌دهد و دیگر نیازی برای درمان بیماری به سایر استان‌ها توسط مردم نیستیم.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد و کنارک در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ارتقا سطح سلامت شهرستان چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی جمهوری اسلامی ایران به مثابه قلب و قطب اصلی توسعه سواحل مَکُران نیازمند تلاش مضاعف برای تحقق توسعه زیرساخت‌های لازم جهت ارائه خدمت بهتر در راستای تأمین رفاه و آسایش مردم است.

وی ادامه داد: عزم جدی دولت در سالهای اخیر برای ارتقای سطح سلامت مردم چابهار با اجرا و تکمیل پروژه های بهداشتی درمانی، تاسیس دانشکده علوم پزشکی و هم اینک ساخت بیمارستان تامین اجتماعی ستودنی و قابل تقدیر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.