مدیر عامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام طیور و آبزیان کشور گفت: به دنبال ایجاد تعاونی هستیم که بتواند کارخانه‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان را منسجم کند.

مجید جعفری در جلسه هماهنگی اجرای تفاهم نامه تامین خوراک پلَت مورد نیاز مرغداران و ساماندهی و شکل‌گیری تشکل کارخانجات تولیدکننده خوراک دام و طیور چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: هدف تقویت تشکل کارخانه‌های خوراک دام، طیور و آبزیان در استان است.

وی افزود: به دنبال ایجاد تعاونی هستیم که بتواند کارخانه‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان را منسجم کند.

مدیر عامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام طیور و آبزیان کشور ادامه داد: با ایجاد انسجام در بین کارخانه‌های تولید خوراک دام، طیور و آبزیان و همچنین پیگیری‌ها از تهران می‌توانیم مشکلات تولیدکنندگان را حل کنیم.


بیشتر بخوانید


جعفری عنوان کرد: موضوع دیگر تفاهم‌نامه‌ای است که بین اتحادیه کارخانه‌ها و اتحادیه مرغداران کشور به جهت تامین خوراک آماده مرغداران و رفع مشکل تامین نهاده آنان منعقد شده است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح قرار است به صورت مجزا در هر استانی اجرا شود لذا ایجاد انسجام بین تشکل‌های کارخانه‌های تولید کننده خوراک دام، طیور و آبزیان و برقراری تفاهم بین تعاونی کارخانه‌های استان و اتحادیه مرغداران استان در جهت رفع کمبود نهاده و خوراک مرغدارن است.

مدیر عامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام طیور و آبزیان کشور اضافه کرد: با این اقداماتی که صورت گرفت و همچنین حل مشکل تامین نهاده خام و رفع معضلات ارزی، این اطمینان به مرغداران داده می‌شود که دیگر نگران تامین نهاده خود نباشد.

مدیرعامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان با بیان اینکه ظرفیت اسمی کارخانه‌های تولید خوراک دام در کشور ۲۰ تا ۳۰ میلیون تن است، گفت: پارسال ۱۰ تا ۱۵ میلیون تن و امسال نیز تاکنون حدود هفت تا هشت میلیون تن خوارک دام تولید شده است.

وی افزود: این میزان تولید با توجه به ظرفیت کارخانه‌های خوراک دام در کشور بسیار کم و محدود است.

وی اظهار داشت: در زمان حاضر خوراک به مرغداری‌های و دامداری‌ها به صورت خام با هدررفت (پِرت) زیاد، ضریب تبدیل بالا، راندمان پایین در واحد‌های تولیدی تحویل بهره‌برداران می‌شود و بهره‌وری لازم انجام نمی‌شود.

به گفته جعفری، در زمان حاضر کارخانه‌های تولید خوراک دام به دلیل قوانین دست و پا گیر و قوانینی که برای کارخانه‌ها در سامانه بازارگاه وجود دارد در تامین نهاده مشکل دارند و همین امر باعث شده که با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت خود کار کنند.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر از پنج کارخانه تولید خوراک دام در چهارمحال و بختیاری تنها ۲ کارخانه با حداقل ظرفیت خود فعال هستند، اضافه کرد: در زمان حاضر ۸۶۲ کارخانه تولید خوراک دام مجوزدار در کشور وجود دارد که از این شمار ۵۰۰ تا ۶۰۰ کارخانه فعال با کمترین ظرفیت خود فعال هستند.

مدیرعامل اتحادیه کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان کشور گفت: با رایزنی‌های انجام شده تلاش می‌شود مشکلات کارخانه‌های تولید خوراک دام در کشور برطرف شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.