معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت گفت: افراد در چله نشینی‌ها سعی کنند از مصرف شیرینی جات خامه دار بپرهیزند.

مرتضی مجاهدی معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت گفت: متخصصان طب ایرانی به مردم توصیه می کنند که متناسب با فصل، غذا و میوه مصرف کنند و از خوردن میوه‌های مخصوص فصل تابستان در زمان زمستان و شب یلدا که با سلامتی افراد سازگار نیست بپرهیزند. 

وی با اشاره به اینکه در شب یلدا افراد باید شام سبک میل کنند افزود: بهتر است در طول شب یلدا آجیل، خشکبار، مرکبات و لبو  را میل کنند.  

مجاهدی بیان کرد: به مردم توصیه شده است که به جای میوه‌های فصل تابستان از کدو حلوایی برای مراسم شب یلدا استفاده کنند. خوردن انار برای این شب مفید است. در مهمانی های خانوادگی شب یلدا  آجیل و خشکبار و همچنین موادی مقوی مانند کشمش و مویز بهتر است با فاصله دو ساعت بعد از صرف شام مصرف شود.

مجاهدی گفت: افراد در چله نشینی ها سعی کرده از مصرف شیرینی جات خامه دار بپرهیزند تا سلامت معده حفظ شود. 

وی تاکید کرد: متخصصان طب ایرانی بر این باور هستند که در مهمانی های شب یلدا افراد توجه داشته باشند که در هم خوری نکنند و در جمع‌های فامیلی و خانوادگی از پرخوری بپرهیزند. 

یکی از آداب و رسوم مردم ایران زمین پاسداشت شب یلدا به عنوان طولانی ترین شب سال است. شب یلدا در اصل شروع تغییر و تحولات طبیعت و فصلی دیگر است و خانواده ها با هدف صله رحم و دیدار با یکدیگر دور هم جمع می شوند.

برچسب ها: طب ایرانی ، شب یلدا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۳۰ آذر ۱۴۰۲
نگران نباشید، چیزی برای پرخوري نیست،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۰ ۳۰ آذر ۱۴۰۲
ما چیزی برای خوردن نداریم چون انقدر گران شده توان خرید نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۳۰ آذر ۱۴۰۲
چشم نمی خوریم.
چرا تا دلتون بخواهد غصه داریم برای خوردن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۳۰ آذر ۱۴۰۲
کسی پر خوری نمیکنه چون چیزی نیست که بخورن اینقدر دست مردم خالیه